Bootverhuur in Medemblik

Iedereen die een boot tot zijn beschikking heeft, weet hoe fijn dat is. Hoe heerlijk het gevoel is van een dag op het water, het geluid van het water tegen de boot, de wind door de haren. Bij Bungalowpark Zuiderzee bieden wij u de kans om dat gevoel nu zelf te ervaren. Daarbij heeft u de keuze uit een fluisterboot, motorboot en een sloep. Ook kunt u een kajak of kano huren. Bij onze bootverhuur in Medemblik zijn boten te huur vanaf 1 uur vaarplezier. Bij het huren van een boot vragen wij een borg die contant betaald dient te worden.

Voor meer informatie en reserveringen over onze bootverhuur in Medemblik kunt u bellen met onze receptie: telefoonnummer 0227-542345 of mailen naar info@bungalowparkzuiderzee.nl.

Vaar direct uit vanaf onze bootverhuur in Noord-Holland

In Medemblik en omgeving zijn er prachtige vaargebieden en vaarroutes. U vaart vanaf het park over de Vliet, naar natuurgebied Egboetswater en door het polder en weilandgebied. Behalve een ontspannend dagje op het water, kunt u de sloep ook huren voor een dagje vissen. Het huren van een boot is bij onze bootverhuur nclusief een vaarkaart van de omgeving. De sloep brengt u op de beste visplekjes en biedt genoeg ruimte voor uw hengels en visbenodigdheden. Om te kunnen vissen moet u beschikken over een visvergunning. Bent u niet in het bezit van een vergunning? Geen probleem. Deze kunt u kopen in Medemblik bij de tabakshop of in Wervershoof bij Hengelsportwinkel de Moel.

Heeft u interesse in het huren van een boot?

Bootverhuur IJsselmeer