Informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19)

Bungalowpark Zuiderzee volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. De richtlijnen kunt u terug vinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Op deze pagina houden wij u op de hoogte m.b.t. de situatie op ons vakantiepark. Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo actueel en accuraat mogelijk te houden.

 

Veiligheid, rust en gezondheid is waar Bungalowpark Zuiderzee voor staat. 🌷

Bungalowpark Zuiderzee is een ruim opgezet park met vrijstaande 6-persoons vakantiewoningen mét een ruime tuin, waardoor men niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten.

Mede door de nieuwe in- en uitcheck procedures kunt u als gast bij ons verantwoord recreëren en genieten van de omgeving en ligging van het park. Zonder fysiek contact kan er bij ons in- en uitgecheckt worden. Tevens zijn er extra eisen gesteld aan hygiëne en controle op de bungalows.

U kunt zo toch zorgeloos genieten van een bezoek aan Bungalowpark Zuiderzee. Het restaurant en de zwembad zijn tijdelijk gesloten maar er is meer; even een stukje wandelen of fietsen door de rustige omgeving kan nu fijn zijn. En als u een hengeltje wilt uitgooien vanaf uw eigen aanlegsteiger is dat bij ons ook mogelijk.

Bungalowpark Zuiderzee ligt op mooie rustige locatie, zodat u ook niet wordt blootgesteld aan grote groepen mensen en drukke situaties.

Heeft u daar nu behoefte aan? Bekijk ons aanbod op www.bungalowparkzuiderzee.nl/reserveren

 

Laatste update 26 maart 12.45 uur


Onderstaande info is van toepassing op boekingen met een aankomst in de periode tot 6 april 2020

Voor alle aankomsten vanaf 6 april 2020 volgt later bericht.

Houdt deze website in de gaten! Deze wordt dagelijks nagelopen/geüpdate.
 

Omboeken en/of annuleren voor boekingen met een aankomst in de periode tot 6 april 2020.


Wij bieden u de mogelijkheid om eenmalig kosteloos* uw reservering met aankomst in de periode tot 6 april 2020 om te boeken naar een andere periode in het jaar 2020.

*Kosteloos: het bedrag blijft gelijk of wordt hoger; indien u een duurdere periode heeft gekozen dan betaalt u het verschil.

U mag echter ook minder dagen boeken in een duurdere periode (als dit qua boekingsbedrag geen verschil maakt) of u betaalt ook hier het verschil in prijs. Er wordt geen geld gerestitueerd. Daarnaast gaat u, indien u uw boeking wilt verplaatsen, akkoord met de voorwaarden dat indien u deze nieuwe periode wenst te annuleren u 100% van de reissom betaald, waarborg uitgezonderd. De betaaldatums zoals doorgegeven in uw eerste boeking blijven van toepassing. Mocht het bedrag hoger uitvallen dan gelden hier de nieuwe betaaldatums voor zoals in onze algemene voorwaarden bepaald zijn, uiterlijk 6 weken voor aankomst.

 

Vraag: Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie annuleren. Wat zal dit voor mij betekenen?
Antwoord:  Bekijk onze algemene voorwaarden onderaan op de  homepage. In deze algemene voorwaarden vindt u onze reguliere annuleringsvoorwaarden.

 

Vraag: Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus (in de regio) op mijn vakantiebestemming mijn vakantie afbreken. Worden de niet genoten vakantiedagen vergoed?
Antwoord:   Uw reis- en/of annuleringsverzekering geeft hierover uitsluitsel.


Wilt u uw boeking wijzigen of annuleren?
Neem alleen contact met ons op als u een boeking heeft met een aankomst tot 6 april 2020. Voor een boeking met een aankomst vanaf 6 april 2020, houdt u a.u.b. deze website in de gaten.

Oproep! Neem voor omboeken en annuleren liever geen telefonisch contact op, onze voorkeur gaat uit via de mail

Last-minute boeken: Let op! mocht u last-minute boeken, dan is dit op eigen risico en kunt u de boeking niet verplaatsen of annuleren!

 

Extra maatregelen

Bungalowpark zuiderzee neemt passende maatregelen om er voor te zorgen dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar houden.

1. Het advies om zoveel mogelijk binnen te blijven geldt nog steeds. Een frisse neus halen mag maar  niet in een groep. Ook moet de 1.5 meter regeling acht worden genomen.

2. In de vakantiewoning zijn niet meer personen toegestaan dan dat er bedden staan. Dat betekent in veel gevallen dat bezoek van buitenaf niet is toegestaan. Wanneer u wel bezoek van buitenaf kunt ontvangen moet de 1,5 meter regel in acht worden genomen.

3. Als iemand koorts heeft, moeten alle gezinsleden thuis blijven. Breng de receptie hiervan telefonisch op de hoogte via 0227-542345 of info@bungalowparkzuiderzee.nl 

4. Groepsvorming is onder geen beding toegestaan. Bij constatering leidt dit tot verwijdering van het park.

 

Verdere informatie:

Oproep aan iedereen: blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of  hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. 

Alle aanwezigen, bezoekers en medewerkers, adviseren wij de algemene hygiëne regels te volgen:

  • Was regelmatig de handen. 
    Handdesinfectiemiddelen zijn aanwezig in het centrumgebouw;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten (hoesten, verkoudheid, e.d.);
  • Begroet elkaar verbaal, geen handen schudden.

Mocht u symptomen vertonen, komt u dan niet naar onze receptie toe maar neemt u in plaats daar van telefonisch contact met ons op zodat wij eventueel een arts kunnen inschakelen. Telnr. 0227-542345.

Zijn wij gesloten? Hieronder vindt u de openingstijden van de huisarts, óf wanneer deze ook gesloten is van de Huisartsenpost bij spoed.

Huisartsenpraktijk Medemblik:

De Compagnie
Compagniesingel 7 in Medemblik
Telnr. 0227-541234

Buiten openingstijden van de huisarts kunt  u contact opnemen met de Huisartsenpost Westfriesland. Als u tijdens de avond, de nacht of het weekend medische hulp nodig heeft die niet kan wachten tot de volgende werkdag. Voor levensbedreigende situaties belt u 112.

Bezoekadres

Huisartsenpost West-Friesland
Maelsonstraat 5
1624 NP HOORN
(voorzijde parkeergarage Dijklander Ziekenhuis)
Telnr. 0229-297800


Namens team Zuiderzee danken wij u voor uw medewerking.

 
Zwembad
Zwembad

Zwembad gesloten tot 6 april | pool closed till the 6th of April | Schwimhalle geschlossen bis zum 6 april

 
restaurant gesloten
restaurant gesloten

Restaurant gesloten tot 6 april | restaurant closed till the 6th of April | Restaurant geschlossen bis zum 6 april