1. Culinair genieten
  2. Uitgebreide lunch- en dinerkaart
  3. Terras aan het water

Brasserie 't Stolpje

Brasserie 't Stolpje

Onze brasserie is gelegen in het centrumgebouw van Bungalowpark Zuiderzee. Kom binnen en proef de gezellige sfeer! Zowel binnen als buiten op ons zonnige terras aan het water met uitzicht over de tennisbanen. Komt u met uw boot? Deze meert u gemakkelijk aan bij de steiger! Wij zijn dagelijks vanaf 9.00 uur* geopend voor een vers kopje koffie, drankje, ijsje etc. Indien u iets wilt bestellen van de kaart, verwijzen wij u graag naar de openingstijden van onze keuken.

* Zon-en feestdagen kunnen afwijken. 

Kidsproof!
Voor de kinderen hebben wij binnen een gezellig kinderhoekje gecreërd waar ze fijn kunnen spelen of kleuren én buiten vindt u een mooi speeltoestel. Ook uw baby verschonen is geen probleem in onze faciliteit.

 

Openingstijden

Juli en augustus dagelijks vanaf 12 uur geopend!

Telnr. 0227-545955

Wij serveren naast de reguliere kaart een WEEK SPECIAL. 
Alle gerechten van de kaart kunnen ook afgehaald worden, alleen tussen 18.30 en 20.00 uur op aanvraag i.v.m. drukte in de keuken.

Hier vindt u onze menukaarten.

 Menu Brasserie

 Grillen & Desserts

 

Zo af en toe organiseren wij leuke schilderworkshops, zoals Dikke Dames schilderen. Hier vindt u meer info:

Workshop Dikke Dames info

Extra informatie

High tea

Wij serveren op reservering een uitgebreide 3-gangen High-Tea met in de 3e gang een dessert. Kosten van de high tea zijn € 19,50 p.p. en mogelijk vanaf 2 personen. Ook erg leuk als u met een grote groep iets wilt organiseren!

Ontbijten in de brasserie

Is mogelijk op aanvraag. Wij serveren een heerlijk ontbijt aan tafel met vers gebakken broodjes, gekookt eitje, verse jus d'orange en meer.

Feesten en partijen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw feest of partij? Komt u dan eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken! Bij zowel goed als slecht weer hebben wij fantastische mogelijkheden. Denkt u hierbij aan diverse buffet mogelijkheden die uit te breiden zijn met een BBQ. Een leuke bijkomstigheid als u bijvoorbeeld met de familie komt, is dat kinderen tijdens openingstijden kunnen gaan zwemmen!

Meer informatie? Stuur ons een berichtje!

 
Neem contact met ons op
 

Bereikbaarheid Brasserie 't Stolpje

Wij zijn gelegen op het vakantiepark Bungalowpark Zuiderzee.
Navigatieadres: IJsselmeerstraat 1 in Medemblik.

Komt u met de auto?  
Neem op de Oosterdijk de inrit naar beneden waar de 4 vlaggenmasten staan. Dit is onze hoofdingang en hier vindt u de algemene parkeerplaats van het park. U parkeert de auto en loopt te voet verder naar het centrumgebouw (ook te herkennen aan de grote blauwe glijbaan van ons zwembad), even voorbij de middelste slagboom. Via de receptie loopt u zo door de brasserie in, welkom! Mindervalide bezoekers kunnen zich voorafgaan hun bezoek telefonisch melden, om een parkeerplaats bij de ingang van de brasserie te krijgen.

Op het park
 

Meer Op het park en Overig