1. Culinair genieten
  2. Uitgebreide lunch- en dinerkaart
  3. Terras aan het water
 

Brasserie 't Stolpje

Parkrestaurant Bungalowpark Zuiderzee

Welkom bij Brasserie 't Stolpje, gelegen in het centrumgebouw van Bungalowpark Zuiderzee. Ons restaurant is vanaf 15 oktober helaas niet toegankelijk voor gasten i.v.m. de huidige corona-wetgeving.

Wel blijven wij onze diensten aanbieden voor het afhalen van gerechten. Bestellen is mogelijk via de webshop of telefonisch via ☎️ 0227-545955. Via info@brasseriehetstolpje.nl kunt u ons bereiken voor vragen.

 
 
 
 

Contactgegevens

Gelegen in het centrumgebouw
van Bungalowpark Zuiderzee

Navigeer IJsselmeerstraat 1
1671 HJ Medemblik
T. 0227-545955
info@brasseriehetstolpje.nl 
www.brasseriehetstolpje.nl

 
Webshop Brasserie 't Stolpje
 
Like ons op Facebook
 

Brasserie 't Stolpje

Impressie van ons parkrestaurant (gedurende normale tijden)

Onze brasserie is gelegen in het centrumgebouw van Bungalowpark Zuiderzee. Kom binnen en proef de gezellige sfeer! Zowel binnen als buiten op ons zonnige terras aan het water met uitzicht over de tennisbanen. Komt u met uw boot? Deze meert u gemakkelijk aan bij de steiger! Wij zijn dagelijks vanaf 9.00 uur* geopend voor een vers kopje koffie, drankje, ijsje etc. Indien u iets wilt bestellen van de kaart, verwijzen wij u graag naar de openingstijden van onze keuken.

* Zon-en feestdagen kunnen afwijken. 

Kidsproof!
Voor de kinderen hebben wij binnen een gezellig kinderhoekje gecreërd waar ze fijn kunnen spelen of kleuren én buiten vindt u een mooi speeltoestel. Ook uw baby verschonen is geen probleem in onze faciliteit.

Op het park

Meer Op het park en Overig