Informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19)

Bungalowpark Zuiderzee houdt u graag op de hoogte over de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden tijdens deze periode van het Coronavirus (Covid-19).

Na elke persconferentie plaatsen wij zo snel als mogelijk een update op de website indien de maatregelen voor ons vakantiepark of de faciliteiten worden aangepast.

Bungalowpark Zuiderzee volgt altijd de richtlijnen van het RIVM. Op http://www.rijksoverheid.nl leest u hier meer over. 

Onze algemene voorwaarden:

 Wij vragen u een mondkapje te dragen in onze openbare gebouwen.

 • Desinfecteer uw handen bij het betreden van onze openbare gebouwen, desinfectiemiddelen zijn aanwezig.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Geeft u elkaar geen hand.
 • Hoest en nies in uw ellenboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes.
 • Was uw handen volgens het juiste protocol.
 • Heeft u koorts of bent u verkouden, blijft dan thuis. Dit geldt ook voor uw huisgenoten.
 • Volg altijd de juiste regels welke zijn aangegeven via de routekaart van de overheid, zie hieronder:
 

  Overheidskaart

 

Veilig op vakantie in eigen land

Het is goed om te weten dat de overheid een vakantie in ons park nog steeds als ‘veilig recreëren’ heeft bestempeld. Onze bungalows liggen allemaal vrijstaand met een grote privé tuin rondom. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om in alle rust, en zonder in aanraking te komen met andere gasten, van uw verblijf te kunnen genieten. 

De overheid raadt u wel aan om zoveel mogelijk op uw vakantiepark te blijven tijdens uw verblijf. Ons park is ruim opgezet en geeft de mogelijkheid om gemakkelijk in alle rust over het park te verplaatsen. Al onze bungalows hebben een eigen aanlegsteiger waardoor u vanuit uw eigen privé tuin kunt vissen of opstappen in uw eigen meegebrachte of gehuurde boot. 

Onze openbare ruimtes worden extra schoongemaakt met de juiste professionele schoonmaakmiddelen. Ook zorgen wij dat uw bungalow extra wordt schoongemaakt met de juiste voorschriften ten tijde van Corona.

Omdat de maatregelen regelmatig wijzigen sturen wij u een aantal dagen voor uw aankomst een e-mail met hierin alle up-to-date informatie betreffende onze incheck mogelijkheden. Hierin zullen wij u voorzien van alle extra informatie welke u nodig heeft om zorgeloos en op een verantwoorde manier te genieten van uw verblijf bij Bungalowpark Zuiderzee.

Bekijk hier ons aanbod voor een veilige vakantie in eigen land.

Parkrestaurant

Brasserie ’t Stolpje is geopend voor het afhalen van uw bestellingen. Onze openingstijden en de menukaart kunt u vinden in onze Webshop.

Broodjes service

Dagelijks kunt u tot 16.45 uur verse ontbijtbroodjes bestellen, welke vanaf 09.00 uur 's morgens zijn af te halen in onze receptie. Het broodjesassortiment kunt u vinden in onze Webshop

Zwembad

Ons binnenzwembad is momenteel gesloten tot nader bericht van de overheid.

Buitenspeeltuin

Onze buitenspeeltuinen zijn geopend.  Kom bij drukte op een ander moment terug, of zoek een ander rustig plekje.  Ouders of verzorgers vanaf 13 jaar vragen wij op gepaste afstand toezicht te houden op hun spelende kinderen.

 

Omboekgarantie.

Update 23-10-2020

Omboekgarantie voor boekingen met aankomstdatum vanaf 1 november 2020 

Boekt u een vakantie op ons park met een aankomst tot 31 maart 2021 dan kan de boeking, tot 1 maand voor aankomst, éénmalig worden omgeboekt naar een andere periode.

Wij zetten reeds gedane betalingen om in een voucher wanneer u nog geen nieuwe datum in gedachten hebt.

 • Voorwaarden omboekgarantie
  • Kosteloos omboeken is éénmalig mogelijk tot 1 maand voor aankomst
  • Alleen geldig voor boekingen met een aankomst tot 31 maart 2021
  • De nieuwe aankomstdatum mag niet later zijn dan 31-12-2021
  • Er kan alleen aanspraak gemaakt worden op de omboekgarantie als de gehele betaling van de reservering is voldaan
  • Er kan maximaal éénmalig worden omgeboekt. In geval van annulering na deze éénmalige omboeking zijn de annuleringskosten 100% van de huursom plus €25,00 administratiekosten. 
  • Wij geven alleen een omboekgarantie op de boekingen welke via www.bungalowparkzuiderzee.nl zijn gemaakt of via onze receptie.
  • Het totaalbedrag van de huursom blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde huursom meer is als de oorspronkelijke boeking, dan worden deze kosten bij u in rekening gebracht. 
 •  Extra Uniek omboekgarantie

Wij bieden u voor de boekingen met een aankomst tot 31 maart 2021, altijd de mogelijkheid om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode, met een maximale aankomstdatum van 31-12-2021 in het geval van een van onderstaande redenen:

 • Gesloten grens (niet van toepassing voor inwoners van Nederland)
 • Een negatief reisadvies, vanaf code rood
 • Een quarantaineplicht in combinatie met een negatief reisadvies, vanaf code rood

Deze garantie geldt alleen wanneer dit op de officiële website staat vermeldt van de overheid. Op boekingen met aankomsten vanaf 1 april zijn onze normale annuleringsvoorwaarden weer van toepassing, tenzij de overheid geen verplichte maatregelen vermeldt op haar website. Checkt u voor onze up to date annuleringsvoorwaarden onze algemene voorwaarden.

 

Veiligheidsprotocol - graag doorlezen voor uw aankomst op Zuiderzee

 Klik hier voor het veiligheidsprotocol

Omboeken

Indien uw boeking voldoet aan de voorwaarden voor het omboeken, dan kunt u via onderstaand formulier een aanvraag indien. Wij zullen de mogelijkheden voor u bekijken en komen er z.s.m. op terug.

Omboeken

Tot slot

Mocht u tijdens uw verblijf symptomen vertonen, komt u dan niet naar onze receptie toe maar neemt u in plaats daar van telefonisch contact met ons op zodat wij eventueel een arts kunnen inschakelen. Telnr. 0227-542345.

Zijn wij gesloten? Hieronder vindt u de openingstijden van de huisarts, óf wanneer deze ook gesloten is van de Huisartsenpost bij spoed.

Huisartsenpraktijk Medemblik:

De Compagnie
Compagniesingel 7 in Medemblik
Telnr. 0227-541234

Buiten openingstijden van de huisarts kunt  u contact opnemen met de Huisartsenpost Westfriesland. Als u tijdens de avond, de nacht of het weekend medische hulp nodig heeft die niet kan wachten tot de volgende werkdag. Voor levensbedreigende situaties belt u 112.

Bezoekadres

Huisartsenpost West-Friesland
Maelsonstraat 5
1624 NP HOORN
(voorzijde parkeergarage Dijklander Ziekenhuis)
Telnr. 0229-297800


Namens team Zuiderzee danken wij u voor uw medewerking.