Informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19)

Informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19)

EuroParcs IJsselmeer houdt u graag op de hoogte over de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden tijdens deze periode van het Coronavirus (Covid-19). Na elke persconferentie plaatsen wij zo snel als mogelijk een update op de website indien de maatregelen voor ons vakantiepark of de faciliteiten worden aangepast.

EuroParcs IJsselmeer volgt altijd de richtlijnen van het RIVM. Op http://www.rijksoverheid.nl leest u hier meer over.

Onze algemene voorwaarden:

  • Wij vragen u een mondkapje te dragen in onze openbare gebouwen.
  • Desinfecteer uw handen bij het betreden van onze openbare gebouwen, desinfectiemiddelen zijn aanwezig.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Geeft u elkaar geen hand.
  • Hoest en nies in uw ellenboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Was uw handen volgens het juiste protocol.

Heeft u koorts of bent u verkouden, blijft dan thuis. Dit geldt ook voor uw huisgenoten.Volg altijd de juiste regels welke zijn aangegeven via de routekaart van de overheid, zie hieronder:

 

  Overheidskaart

 

Veilig op vakantie in eigen land

Het is goed om te weten dat de overheid een vakantie op ons park nog steeds bestempelt als ‘veilig recreëren’. Onze bungalows zijn allemaal vrijstaand, omgeven door een ruime privétuin. Hierdoor kunt u in alle rust genieten van uw verblijf, zonder in contact te komen met andere gasten.
Wel raadt de overheid u aan om tijdens uw verblijf zoveel mogelijk op uw vakantiepark te blijven. Ons park is ruim opgezet en biedt de mogelijkheid om comfortabel en gemakkelijk door het park te bewegen. Al onze bungalows hebben een eigen aanlegsteiger, zodat u vanuit uw eigen tuin kunt vissen of in uw eigen of gehuurde boot kunt stappen.

Onze openbare ruimtes worden extra schoongemaakt met de juiste professionele schoonmaakmiddelen. Ook zorgen wij ervoor dat uw bungalow tijdens de COVID-periode extra wordt schoongemaakt volgens de juiste voorschriften.

Omdat regelgeving regelmatig verandert, sturen wij u enkele dagen voor aankomst een e-mail met alle actuele informatie over onze incheckmogelijkheden. Hiermee voorzien wij u van alle extra informatie die u nodig heeft om zorgeloos en verantwoord te genieten van uw verblijf op EuroParcs IJsselmeer.

Bekijk ons ​​aanbod voor een veilige vakantie in je eigen land.

Parkrestaurant
Brasserie ’t Stolpje is geopend voor het afhalen van uw bestellingen. Het terras is bij mooi weer van donderdag t/m maandag geopend tussne 12.00 en 18.00 uur. De openingstijden en onze menukaart vindt u in onze webshop.

Broodjesservice
Via de webshop kunt u dagelijks vers brood en mini-boodschappen bestellen. Dit wordt 's morgens bij ons afgeleverd en kan worden opgehaald vanaf 09.00 uur. bij onze receptie. Klik hier voor de webshop.

Binnenzwembad
Ons binnenzwembad is per 21/5 weer geopend voor parkgasten.

Buitenspeeltuinen en sportvelden
Zijn geopend. Als er drukte is, kom dan een andere keer terug of zoek een andere rustige plek. Wij vragen ouders en/of verzorgers van kinderen om op gepaste afstand op hun spelende kinderen te letten.

 

Veiligheidsprotocol - graag doorlezen voor uw aankomst op EuroParcs IJsselmeer

 Klik hier voor het veiligheidsprotocol

Reserveringen gemaakt vanaf 09/02/2021

Indien u een reservering maakt vanaf 09/02/2021, gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden. Als u tijdens deze Covid-19 periode een boeking maakt, bent u zich bewust van de risico's, voor deze boekingen gelden geen mogelijkheden tot omboeken of een voucher.

klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Omboeken

Indien uw boeking voldoet aan de voorwaarden voor het omboeken, dan kunt u via onderstaand formulier een aanvraag indienen. Wij zullen de mogelijkheden voor u bekijken en komen er z.s.m. op terug.

Omboeken

Tot slot

Mocht u tijdens uw verblijf symptomen vertonen, komt u dan niet naar onze receptie toe maar neemt u in plaats daar van telefonisch contact met ons op zodat wij eventueel een arts kunnen inschakelen. Telnr. 0227-542345.

Zijn wij gesloten? Hieronder vindt u de openingstijden van de huisarts, óf wanneer deze ook gesloten is van de Huisartsenpost bij spoed.

Huisartsenpraktijk Medemblik:

De Compagnie
Compagniesingel 7 in Medemblik
Telnr. 0227-541234

Buiten openingstijden van de huisarts kunt  u contact opnemen met de Huisartsenpost Westfriesland. Als u tijdens de avond, de nacht of het weekend medische hulp nodig heeft die niet kan wachten tot de volgende werkdag. Voor levensbedreigende situaties belt u 112.

Bezoekadres

Huisartsenpost West-Friesland
Maelsonstraat 5
1624 NP HOORN
(voorzijde parkeergarage Dijklander Ziekenhuis)
Telnr. 0229-297800


Namens team EuroParcs IJsselmeer danken wij u voor uw medewerking.