Informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19)

Bungalowpark Zuiderzee volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. De richtlijnen kunt u terug vinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Op deze pagina houden wij u op de hoogte m.b.t. de situatie op ons vakantiepark. Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo actueel en accuraat mogelijk te houden.

 

Veiligheid, rust en gezondheid is waar Bungalowpark Zuiderzee voor staat. 🌷

Bungalowpark Zuiderzee is een ruim opgezet park met vrijstaande 6-persoons vakantiewoningen mét een ruime tuin, waardoor men niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. Er zijn extra eisen gesteld aan hygiëne en controle op de bungalows.

Zowel personeel als gasten dienen altijd 1,5 meter afstand te houden. Hier wordt op gecontroleerd. Op het park worden op verschillende locaties diverse stickers geplaatst waarbij dit nadrukkelijk wordt aangegeven. 

Het restaurant is weer geopend. Het menu vindt u op www.brasseriehetstolpje.nl. Het is ook mogelijk om telefonisch te bestellen en af te halen.

Bekijk ons aanbod op www.bungalowparkzuiderzee.nl/reserveren

 

Veiligheidsprotocol - graag doorlezen voor uw aankomst op Zuiderzee

 Klik hier voor het veiligheidsprotocol

Laatste update 27 mei 15.00 uur

Onderstaande info is van toepassing op boekingen met een aankomst in de periode t/m 31 mei 2020. 

Last-minute boeken
Let op! mocht u last-minute boeken, dan is dit op eigen risico en kunt u de boeking niet kosteloos verplaatsen of annuleren.

Omboeken
Mocht u een reservering hebben gemaakt met een aankomst t/m 31 mei 2020 en u, ondanks de door ons getroffen maatregelen, liever niet wenst te komen, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw boeking eenmalig kosteloos* te verplaatsen naar een andere periode met als uiterste aankomstdatum 1 juni 2021. Graag uiterlijk 48 uur voorafgaand van uw reservering. 

Let wel, dat de betalingsdata van uw eerste reservering nog steeds geldend zijn. Zonder betaling riskeert u een annulering zonder teruggaven. Wij begrijpen dat dit bijzondere tijden zijn, dus bij twijfel of een onprettig gevoel, neem gerust contact met ons op.

U kunt de gewenste wijziging doorgeven via ons omboekformulier.


Vraag en antwoord

Vraag: Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie annuleren. Wat zal dit voor mij betekenen?
Antwoord:  Bekijk onze algemene voorwaarden onderaan op de  homepage. In deze algemene voorwaarden vindt u onze reguliere annuleringsvoorwaarden.

 

Vraag: Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus (in de regio) op mijn vakantiebestemming mijn vakantie afbreken. Worden de niet genoten vakantiedagen vergoed?
Antwoord:   Uw reis- en/of annuleringsverzekering geeft hierover uitsluitsel.

 

Indien er wijzigingen zijn of wanneer er nieuws is, zullen wij dit op deze pagina verwerken.

 

Verdere informatie:

Oproep aan iedereen: blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of  hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. 

Alle aanwezigen, bezoekers en medewerkers, adviseren wij de algemene hygiëne regels te volgen:

  • Was regelmatig de handen. 
    Handdesinfectiemiddelen zijn aanwezig bij het centrumgebouw;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten (hoesten, verkoudheid, e.d.);
  • Begroet elkaar verbaal, geen handen schudden.

Mocht u symptomen vertonen, komt u dan niet naar onze receptie toe maar neemt u in plaats daar van telefonisch contact met ons op zodat wij eventueel een arts kunnen inschakelen. Telnr. 0227-542345.

Zijn wij gesloten? Hieronder vindt u de openingstijden van de huisarts, óf wanneer deze ook gesloten is van de Huisartsenpost bij spoed.

Huisartsenpraktijk Medemblik:

De Compagnie
Compagniesingel 7 in Medemblik
Telnr. 0227-541234

Buiten openingstijden van de huisarts kunt  u contact opnemen met de Huisartsenpost Westfriesland. Als u tijdens de avond, de nacht of het weekend medische hulp nodig heeft die niet kan wachten tot de volgende werkdag. Voor levensbedreigende situaties belt u 112.

Bezoekadres

Huisartsenpost West-Friesland
Maelsonstraat 5
1624 NP HOORN
(voorzijde parkeergarage Dijklander Ziekenhuis)
Telnr. 0229-297800


Namens team Zuiderzee danken wij u voor uw medewerking.