In de omgeving
-
 

Voor deze bijzondere expositie, die vanaf 10 februari 2020 te zien zal zijn in de hal van het stadhuis van Enkhuizen, hebben inwoners van de stad persoonlijke voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog beschikbaar gesteld. Ook staan er borden van het Westfries Genootschap opgesteld over de Tweede Wereldoorlog in West-Friesland en Enkhuizen.
Namens de gemeente Enkhuizen, de vereniging Oud Enkhuizen en de stichting 4 en 5 mei anti-discriminatie comité Enkhuizen wordt u van harte uitgenodigd deze tentoonstelling te bezichtigen.

De officiële opening is op 10 februari om 19.00 uur in het stadhuis van Enkhuizen. Daarna is de tentoonstelling in de maanden februari en maart tijdens kantooruren te bezichtigen. Op 11 en 25 februari en 2, 3,16 en 17 maart is de tentoonstelling ook in de avonduren van 19.00 tot 21.00 uur te bezoeken.

Maandag 24 februari staat de tentoonstelling in het teken van gedichten. Er worden gedichten voorgedragen en ook de bezoekers worden uitgenodigd om een eigen gedicht of tekst voor te dragen.

Nog geen plannen in februari/maart?
Evenement Enkhuizen