Golfbaan de Vlietlanden

Waar andere polderbanen vaak vlak en plat zijn, heeft deze golfbaan veel hoogteverschillen en diverse begroeiing. 
Golfen in Noord-Holland kan dus heel uitdagend zijn.

18 holes, geen starttijden, aangesloten bij de NGF

De golfbaan hanteert geen starttijden, gewoon langskomen en lekker spelen. De golfbaan is aangesloten bij de NGF. U kunt een qualifying kaart lopen en er is een familiegolf route over de eerste 9 holes. Iedereen is welkom ook spelers zonder golfervaring of baanpermissie, mits onder begeleiding van een ervaren speler.

Golfarrangement
Boek ons golfarrangement en u ontvangt een dagkaart voor de baan.
I.p.v. € 35,- of € 37,50 betaalt u slechts € 30,00.p.p.

Bent u een fanatieke speler en te gast bij Bungalowpark Zuiderzee, dan kunt u ook gebruik maken van een zeer aantrekkelijk midweek of weekend golfarrangement. Rechtstreeks te boeken via Golfbaan De Vlietlanden.

Voorwaarden dagkaart Golfbaan de Vlietlanden

  • openbare golfbaan
  • 18 holes par 60 baan
  • geheel het jaar geopend
  • hanteren geen starttijden, gewoon langskomen
  • wel even vooraf de openingstijden en/of eventuele evenementen checken op de site van de Golfbaan
  • alleen geldig op vertoon van de uitgegeven voucher door Bungalowpark Zuiderzee.
 
Golfbaan de Vlietlanden

Flinggolf

Helemaal geen golfervaring maar wel samen willen genieten van een sportief dagje uit? Ga dan een dagje "Flinggolfen!'

Het wordt gespeeld op golfbanen, tegelijkertijd met traditioneel Golf. In plaats van het slaan van een bal met een golfclub, Fling (werp) je de bal weg met de gepatenteerde FlingStick®. Een natuurlijke beweging, je gebruikt slechts 1 stick en geniet van de natuur en de baan! Maar het mooiste is, dat al na een hele korte introductie iedereen dit kan spelen.

 
FlingGolf
Kaart golfbaan
 
Golfbaan
In de omgeving: 2km

Meer Op het water en In de omgeving

Watersport
Watersport
Watersport
Watersport

Watersport

Voor de actieve vakantiegangers zijn er veel watersporten te beoefenen. Op nog geen 200m van Bungalowpark Zuiderzee komen vandaag de dag watersporters uit de hele wereld naar Medemblik.

Zeilen, surfen en nog veel meer... het kan allemaal!

Varen
Varen

Varen

Voel de vrijheid op het water... Kiest u voor een zeil- of motorboot? Heeft u geen eigen boot? Bij ons kunt u een boot huren om rond Medemblik en omgeving te varen. U kunt daarbij kiezen uit drie typen boten; een fluisterboot, een motorboot en een sloep.

Varen in Westfriesland Het vaarroutenetwerk Westfriesland maakt de regio zeer aantrekkelijk. Water is onlosmakelijk verbonden met de regio... Dit komt uiteraard door de perfecte ligging aan het IJssel- en Markermeer, de talloze waterlopen en niet te vergeten het VOC-verleden.

In de polders De Vier Noorder-Koggen en Het Grootslag zijn vaarroutes uitgezet die bewegwijzerd zijn middels een knooppuntensysteem.

Kitesurfspot
Kitesurfspot

Kitesurfspot

Net als de andere spots rond het IJsselmeer is Medemblik een fijne plek om kitesurfles te krijgen. Het is een langgerekte kustlijn waar het water op veel plaatsen ondiep is.

Wat betreft ruimte op de kant is het soms een beetje schipperen, maar daar krijg je als kitesurfer ook veel voor terug. Er is een prachtig stuk vlak water afgeschermd door een ronde dijk in het water, perfect voor freestyle liefhebbers.

Genoeg redenen voor een kitesurfschool om deze spot te gebruiken om mensen enthousiast te maken voor onze geliefde sport.

Vlak en ondiep water, weinig golven en stroming. Goed voor beginners.

Wind: N , NO en O

Supschool
Supschool

Supschool

Ontdek Medemblik vanaf het water door te gaan suppen! Durft u de uitdaging op het supboard aan te gaan? Bij Supcentre Enkhuizen - Medemblik kunt u onder begeleiding leren suppen. U kunt er terecht voor diverse suplessen. Ook kunt u er zelf een board huren om er zelf op uit te trekken.

Er is geen leukere manier om Medemblik te verkennen dan vanaf een supboard op het water. Bungalowpark Zuiderzee is een uitstekend startpunt! De les- en verhuurlocatie is bij Strandpaviljoen de Zoete Zee, op loopafstand van ons bungalowpark. 

Meer informatie? Bezoek dan de website van Supcentre Enkhuizen - Medemblik.