Wilt u tijdens uw vakantie een balletje trappen? Dat kan! Op het park kan iedereen zich uitleven in de speciale voetbalkooi. Speel panna, een wedstrijd of maak een heel toernooi... Goal! Direct naast het park gelegen vindt u ook een voetbalveld met twee doeltjes waar jong en oud een balletje kan trappen.

Tennisbanen

Een beetje actie tijdens uw vakantie? Op EuroParcs IJsselmeer vindt u all-weather tennisbanen, waar u zich even heerlijk actief kunt ontspannen... Heerlijk!

Wilt u tijdens uw vakantie een baan reserveren? U kunt hiervoor terecht bij onze medewerkers van de receptie. 

LET OP! In de periode van 12-12-2022 t/m 09-01-2023 kunt u geen gebruik maken van onze tennisbanen, aangezien er in deze periode een schaatsbaan op de tennisbaan staat.

Multifunctioneel sportveld

Wilt u tijdens uw vakantie een balletje trappen? Dat kan! Op het park kan iedereen zich uitleven in de speciale voetbalkooi. Speel panna, een wedstrijd of maak een heel tournooi... Goal! Speelt u liever basketbal? De kooi is voorzien ook van 2 baskets dus vergeet niet uw bal mee te nemen!

Direct naast het park gelegen vindt u ook een voetbalveld (gras) met twee doeltjes waar jong en oud een balletje kan trappen.

Beachvolleybalveld

Tijdens uw vakantie mag een potje beachvolleybal niet missen. Wilt u een potje beachvolleyballen? Dat kan op het speciale beachvolleybalveld.