Wilt u tijdens uw vakantie een balletje trappen? Dat kan! Op het park kan iedereen zich uitleven in de speciale voetbalkooi. Speel panna, een wedstrijd of maak een heel tournooi... Goal! Direct naast het park gelegen vindt u ook een voetbalveld met twee doeltjes waar jong en oud een balletje kan trappen.

Wij hebben een aantal activiteiten voor u op een rij gezet:

Aquafitness

Aquafitness

Wilt u tijdens uw verblijf op Zuiderzee ook graag fit blijven?

Informeert u dan naar onze aquafit lessen. 
Op woensdagochtend, - avond en donderdagmiddag worden speciale aquafit lessen georganiseerd, waar u tegen betaling aan mee kunt doen.
Deze lessen worden door een professionele instructeur gegeven.

Voor meer informatie over deze lessen klikt u hier.

Deze lessen worden niet in de zomervakantie georganiseerd.

Tennis

Tennisbanen

Een beetje actie tijdens uw vakantie? Op EuroParcs IJsselmeer vindt u all-weather tennisbanen, waar u zich even heerlijk actief kunt ontspannen... Heerlijk!

Wilt u tijdens uw vakantie een baan reserveren? U kunt hiervoor terecht bij onze medewerkers van de receptie.

Na afloop... dan blaast u even uit op ons terras!

Sportveld

Multifunctioneel sportveld

Wilt u tijdens uw vakantie een balletje trappen? Dat kan! Op het park kan iedereen zich uitleven in de speciale voetbalkooi. Speel panna, een wedstrijd of maak een heel tournooi... Goal! Speelt u liever basketbal? De kooi is voorzien ook van 2 baskets dus vergeet niet uw bal mee te nemen!

Direct naast het park gelegen vindt u ook een voetbalveld (gras) met twee doeltjes waar jong en oud een balletje kan trappen.

Beachvolleybalveld

Beachvolleybalveld

Tijdens uw vakantie mag een potje beachvolleybal niet missen. Wilt u een potje beachvolleyballen? Dat kan op het speciale beachvolleybalveld. 

Op het park

Bekijk vergelijkbare faciliteiten