Zandstrand

Bij ons bungalowpark treft u een mooi en schoon zandstrand. Een dagje luieren met uitzicht over het IJsselmeer, terwijl uw kinderen zich prima zullen vermaken. Ook is er genoeg te zien en te beleven op en langs het water. Actief surfen, zeilen, vissen of toch gewoon relaxen op uw strandstoel: het kan allemaal.

Even oversteken en u bent op het strand, waar u heerlijk kunt ontspannen, zandkastelen bouwen of sporten. Geniet van een lange wandeling over de prachtige wandelpaden. Neem gerust de hond mee voor een wandeltocht... Puur genieten!

Het Nesbos

Aan het IJsselmeer tussen Medemblik en Onderdijk vindt u het Dagrecreatieterrein Vooroever Nesbos. Hier vindt u alles voor een dag boordevol actie of ontspanning. Spelen, zwemmen, surfen en nog veel meer... Het kan én mag hier allemaal!

Klik hier voor meer informatie
 
Zandstrand
Zandstrand
Zandstrand
Op het park

Meer Op het park en Zwemmen

Bungalow met eigen aanlegsteiger
Bungalow met eigen aanlegsteiger

Bungalow met eigen aanlegsteiger

U slaat de tuindeuren naar uw terras open en gooit uw hengel uit vanaf uw eigen aanlegsteiger. Of stapt in uw boot en geniet van de Medemblikse wateren. Een uniek gevoel van vrijheid en ruimte, zoals u dat nergens anders vindt!