Vergeet vooral niet uw hengel mee te nemen op vakantie. Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de prachtige wateren, het doorgaande vaarwater van de Groote Vliet.
U kunt vanaf de bungalow veel soorten vissen vangen.

Vist u graag op voorn of brasem? dan zit u bij ons goed. Ook voor Schub-, Spiegel en Graskarper kunt u bij ons terecht.  Zelfs snoek en paling laat zich regelmatig zien. 
In de omgeving van ons park zijn er ook talloze visplekken al dan niet met een verstevigde houten steiger.

Voor al uw hengelsportbenodigdheden en visvergunning kunt u terecht bij Hengelsport speciaalzaak Pets en Co de Moel in Wervershoof. Deze hengelsportzaak biedt u naast vers aas zoals maden en wormen, ook alle andere materialen om vis te vangen. www.alleshengelsport.nl In de winkel kunt u om een plattegrond vragen met de viswateren in de buurt. De winkel is geopend van maandag tot zaterdag vanaf 8.30 en heeft vrijdags koopavond tot 21.00.

Meer informatie over vissen in Medemblik
Vissen
Op het park

Meer Op het park en Op het water

Brasserie 't Stolpje

Welkom bij Brasserie ’t Stolpje!

Onze brasserie is gelegen in het centrumgebouw van Bungalowpark Zuiderzee en heeft een groot terras met speelweide. Het terras ligt deels aan het water, het is dan ook mogelijk om aan te meren of vanaf ons een bootje te huren!

Brasserie 't Stolpje
Brasserie 't Stolpje

Verwarmd binnenzwembad met glijbaan

Welkom bij zwembad Zuiderzee!

Voor heel veel waterplezier tijdens uw vakantie bent u bij ons aan het juiste vakantie adres!

Heerlijk ontspannen banen zwemmen in het 20 meter bad.. of Razend snel van de 60m lange glijbaan, spetteren in de stroomversnelling of heerlijk ontspannen op de borrelbank.

Verwarmd binnenzwembad met glijbaan
Verwarmd binnenzwembad met glijbaan

Animatie

In 2017 zijn wij een samenwerking gestart met Recrateam!

4 weken in de zomervakantie organiseren zij een recreatieprogramma voor jong en oud.

Dit jaar begint het animatieteam op vrijdag 20 juli en eindigen zij op donderdag 16 augustus.

Binnenkort plaatsen wij de recreatieprogramma's van 2018 op deze pagina!

Animatie
Animatie

Boot- en kanoverhuur

Een gezellig dagje met het gezin, bedrijf of familie erop uit?

Op Bungalowpark Zuiderzee kunt u een boot huren om rond Medemblik en omgeving te varen. U kunt daarbij kiezen uit drie typen boten; een fluisterboot, een motorboot en een sloep. Bij het huren van een boot krijgt u van ons een vaarkaart van de omgeving mee. Zo kunt u snel en gemakkelijk de mooiste plekjes bereiken. Lees hieronder verder over de boten die wij aanbieden.

Boot- en kanoverhuur
Boot- en kanoverhuur

Fiets- en skelterverhuur

Op de fiets de omgeving verkennen? Dat kan natuurlijk, bij onze receptie kunt u fietsen huren. Het is zeker de moeite waard om langs het water, over de dijken en door de pittoreske dorpjes te fietsen en te genieten! Voor de jongere vakantieganger hebben wij leuke skelters die u kunt huren.
Fiets- en skelterverhuur
Fiets- en skelterverhuur

Bungalow met eigen aanlegsteiger

U slaat de tuindeuren naar uw terras open en gooit uw hengel uit vanaf uw eigen aanlegsteiger. Of stapt in uw boot en geniet van de Medemblikse wateren. Een uniek gevoel van vrijheid en ruimte, zoals u dat nergens anders vindt!

Bungalows aan het water

Bungalow met eigen aanlegsteiger
Bungalow met eigen aanlegsteiger

Sport

Houdt u van actie tijdens uw vakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste vakantie adres. Voor de sportieve en actieve vakantiegangers is er erg veel te beleven op en rondom het park.
Sport
Sport

Zandstrand

Bij ons bungalowpark treft u een mooi en schoon zandstrand. Een dagje luieren met uitzicht over het IJsselmeer, terwijl uw kinderen zich prima zullen vermaken. Ook is er genoeg te zien en te beleven op en langs het water.
Zandstrand
Zandstrand

Speeltuinen

Ook voor de jonge vakantiegangers is er op het park veel te beleven.

Springen, glijden, klimmen... Met de diverse leuke speeltuinen die op het park te vinden zijn zullen uw kinderen zich zeker vermaken

Speeltuinen
Speeltuinen
Speeltuinen
Speeltuinen
Speeltuinen
Speeltuinen

Watersport

Voor de actieve vakantiegangers zijn er veel watersporten te beoefenen. Op nog geen 200m van Bungalowpark Zuiderzee komen vandaag de dag watersporters uit de hele wereld naar Medemblik.

Zeilen, surfen en nog veel meer... het kan allemaal!

Watersport
Watersport
Watersport
Watersport

Varen

Voel de vrijheid op het water... Kiest u voor een zeil- of motorboot?

Heeft u geen eigen boot? Bij ons kunt u een boot huren om rond Medemblik en omgeving te varen. U kunt daarbij kiezen uit drie typen boten; een fluisterboot, een motorboot en een sloep.

Varen in Westfriesland Het vaarroutenetwerk Westfriesland maakt de regio zeer aantrekkelijk. Water is onlosmakelijk verbonden met de regio... Dit komt uiteraard door de perfecte ligging aan het IJssel- en Markermeer, de talloze waterlopen en niet te vergeten het VOC-verleden.

In de polders De Vier Noorder-Koggen en Het Grootslag zijn vaarroutes uitgezet die bewegwijzerd zijn middels een knooppuntensysteem.

Varen
Varen

Kitesurfspot

Net als de andere spots rond het IJsselmeer is Medemblik een fijne plek om kitesurfles te krijgen. Het is een langgerekte kustlijn waar het water op veel plaatsen ondiep is.

Wat betreft ruimte op de kant is het soms een beetje schipperen, maar daar krijg je als kitesurfer ook veel voor terug. Er is een prachtig stuk vlak water afgeschermd door een ronde dijk in het water, perfect voor freestyle liefhebbers.

Genoeg redenen voor een kitesurfschool om deze spot te gebruiken om mensen enthousiast te maken voor onze geliefde sport.

Vlak en ondiep water, weinig golven en stroming. Goed voor beginners.

Wind: N , NO en O

Kitesurfspot
Kitesurfspot