Een droom die uitkomt!

Zeemeermin/man zwemfeestje!

Duik mee in dit avontuur en leer zwemmen als een echte zeemeermin of man!

Bij Zwembad Zuiderzee kun je heerlijk je verjaardagsfeestje vieren 

Extra voordelen

• Entree vrij zwemmen 

• Workshop Zeemeermin Zwemmen 

• Friet met een snack naar keuze

• Limonade

• Verrassing voor de jarige


Reserveer jouw datum 

Woensdag        13.00 – 15.30 uur 

Zaterdag          13.00 – 15.30 uur 

 
Praktische informatie

Kinderen moeten in het bezit zijn van minimaal een B-diploma om mee te kunnen doen aan de zeemeerminnen workshop. De kosten zijn € 15,50 p.p.

Zeemeermin-fotodag!

Dames, heren, jongen, meisjes jullie zijn allemaal welkom!

Op 10 februari kunt u tijdens het vrijzwemmen 20 minuten zeemeerminzwemmen voor 3 euro (exclusief het kaartje voor het vrijzwemmen). Er worden dan ook een paar leuke onderwaterfoto’s en onderwaterfilmpjes gemaakt! Zo kunt u of uw familieleden het zeemeerminzwemmen uitproberen en houd u er ook nog een leuke herinnering aan over!

Zeemeermannen opgelet! Voor de zeemeermannen onder ons is het zwemkaartje gratis! De zeemeermannen betalen dus alleen de 3 euro voor de onderwaterfoto's en onderwaterfilmpjes!

Tijd: 13:00 uur tot 14:20 uur.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website; www.mijnzwemschoolmetjuul.nl of stuur een email naar; metjuul@mijnzwemschool.nl

 
Zwembad Zuiderzee
Zwembad Zuiderzee
In de omgeving: 64km

Meer In de omgeving

Funfestijn Medemblik

FunFestijn is een binnenspeeltuin en een buitenspeeltuin met aandacht voor kind èn ouder! De binnenspeeltuin is circa 1000 m2 en heeft het spannende thema Piraten schateiland. De piraatjes en het schateiland vind je overal terug. Er zijn spannende speeltoestellen voor de stoere grote kinderen en een coole speelplaats met ballenbak voor de kleintjes.
Funfestijn Medemblik
Funfestijn Medemblik

Stoomtram Hoorn - Medemblik

De Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot verbindt de steden in de Historische Driehoek - Hoorn, Medemblik en Enkhuizen - met elkaar. De stoomtrams rijden tussen Hoorn en Medemblik, de boot vaart tussen Medemblik, het Zuiderzeemuseum en Enklhuizen.
Stoomtram Hoorn - Medemblik
Stoomtram Hoorn - Medemblik

Bakkerij Museum "De Oude Bakkerij"

In het historische centrum van Medemblik vindt u het bakkerijmuseum “De oude bakkerij”. In de geur van verse koek proeft u letterlijk de sfeer van vroeger. De bakkers demonstreren alle facetten van het ambacht, terwijl kinderen altijd en doorlopend kunnen oefenen in de oude bakkerstechnieken. Voor de volwassenen een feest van herkenning voor de kinderen een feest van lekkernijen!
Bakkerij Museum "De Oude Bakkerij"
Bakkerij Museum "De Oude Bakkerij"

Stoommachine Museum

Omgeving overzicht Stoommachine Museum Het Nederlands Stoommachinemuseum houdt de geschiedenis van zowel het gemaal de“Vier Noorder Koggen” alsmede de ontwikkeling en betekenis van stoommachines levend. De originele pompen en een groot aantal prachtige machines, die bijna allemaal op stoom kunnen draaien, geven een mooi tijdsbeeld weer. Stoom was belangrijk en stoom is belangrijk in ons dagelijks leven.
Stoommachine Museum
Stoommachine Museum

Kasteel Radboud

Kasteel Radboud is de enig overgebleven Westfriese dwangburcht van Floris de Vijfde. In het 13e eeuwse kasteel is een bescheiden collectie gehuisvest van voorwerpen die de historie van het gebouw illustreren.
Kasteel Radboud
Kasteel Radboud

De Bijenstal in Opperdoes

Maak een reis door bijen- en treinenland, met fluisterbootverhuur en keuze uit vele arrangementen. Wel 400 meter rails, 75 wissels en enkele kilometers aan bekabeling. In Opperdoes bij De Bijenstal beleeft u Europa per ‘spoor’.
De Bijenstal in Opperdoes
De Bijenstal in Opperdoes

Sprookjeswonderland

Wilt u een gezellig dagje uit met het hele gezin? Breng dan een bezoek aan Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Sprookjeswonderland is het ideale uitstapje voor gezinnen en (groot)ouders met kinderen!
Sprookjeswonderland
Sprookjeswonderland

Zuiderzeemuseum

Zie, hoor, voel, proef en ruik het dagelijkse leven rond de Zuiderzee, voordat de Afsluitdijk in 1932 de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer.

Het Zuiderzeemuseum richt zich op de geschiedenis, actualiteit en toekomst van het gebied. De thema’s water, ambacht en gemeenschappen staan centraal.

In het buitenmuseum met historische gebouwen en het binnenmuseum met thematische tentoonstellingen wordt dit verhaal zichtbaar gemaakt.

Zuiderzeemuseum
Zuiderzeemuseum

Meelmolen de Herder

De Herder is een achtkante, met riet gedekte stellingmolen en staat in Medemblik. Het is een bovenkruier en heeft twee koppel maalstenen. Tot 1947 stond op dezelfde plek een eerdere molen, deze is toen afgebroken omdat hij allang niet meer werkte en niet meer nodig was. Bij de herbouw kon men daar dus geen gebruik meer van maken.
Meelmolen de Herder
Meelmolen de Herder

Medemblik

Voor een stukje oud Hollandse cultuur trekt u Medemblik in. Oude huizen, smalle straatjes en pittoreske geveltjes brengen u even terug in de tijd. Krijgt u er geen genoeg van? Bezoek dan ook eens kasteel ‘Radboud' van Floris V, met haar indrukwekkende ridderzaal en torens. Maar ook prachtige musea en monumenten waaronder de laatgotische kerk ‘de Bonifacius' met prachtige gebrandschilderde ramen beschilderde pilaren en een uniek Pieter Backer orgel uit 1671 mag u niet missen.
Medemblik
Medemblik

Amsterdam

Heerlijk ontspannen in de rustige omgeving van het park, uitwaaien aan het IJsselmeer en genieten wat Medemblik u te bieden heeft. Toch ligt onze bruisende hoofdstad niet ver het park vandaan en maakt het een leuke bijkomstigheid om een dagbezoek Amsterdam aan uw vakantie toe te voegen.
Amsterdam
Amsterdam

Watersport

Voor de actieve vakantiegangers zijn er veel watersporten te beoefenen. Op nog geen 200m van Bungalowpark Zuiderzee komen vandaag de dag watersporters uit de hele wereld naar Medemblik.

Zeilen, surfen en nog veel meer... het kan allemaal!

Watersport
Watersport
Watersport
Watersport

Varen

Voel de vrijheid op het water... Kiest u voor een zeil- of motorboot?

Heeft u geen eigen boot? Bij ons kunt u een boot huren om rond Medemblik en omgeving te varen. U kunt daarbij kiezen uit drie typen boten; een fluisterboot, een motorboot en een sloep.

Varen in Westfriesland Het vaarroutenetwerk Westfriesland maakt de regio zeer aantrekkelijk. Water is onlosmakelijk verbonden met de regio... Dit komt uiteraard door de perfecte ligging aan het IJssel- en Markermeer, de talloze waterlopen en niet te vergeten het VOC-verleden.

In de polders De Vier Noorder-Koggen en Het Grootslag zijn vaarroutes uitgezet die bewegwijzerd zijn middels een knooppuntensysteem.

Varen
Varen

Kitesurfspot

Net als de andere spots rond het IJsselmeer is Medemblik een fijne plek om kitesurfles te krijgen. Het is een langgerekte kustlijn waar het water op veel plaatsen ondiep is.

Wat betreft ruimte op de kant is het soms een beetje schipperen, maar daar krijg je als kitesurfer ook veel voor terug. Er is een prachtig stuk vlak water afgeschermd door een ronde dijk in het water, perfect voor freestyle liefhebbers.

Genoeg redenen voor een kitesurfschool om deze spot te gebruiken om mensen enthousiast te maken voor onze geliefde sport.

Vlak en ondiep water, weinig golven en stroming. Goed voor beginners.

Wind: N , NO en O

Kitesurfspot
Kitesurfspot