1. Verwarmd binnenzwembad
 2. Zandstrand aan het water
 3. Speeltuinen met airtrampoline

Kindvriendelijke vakantieparken in Nederland

Wilt u lekker op vakantie met uw kinderen en zoekt u hiervoor een geschikt vakantiepark in Noord-Holland? Dan bent u bij EuroParcs IJsselmeer in het waterrijke Medemblik op de juiste plek! De vele faciliteiten en speeltoestellen zorgen ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen op het kindvriendelijke vakantiepark in Nederland. Ouders hoeven bijna niet om te kijken naar hun kinderen. Precies zoals een vakantie hoort te zijn; zorgeloos! Met een overdekt zwembad, een zandstrand, speeltuinen, sportvelden en skelters behoort EuroParcs IJsselmeer tot één van de kindvriendelijke vakantieparken in Nederland. U verblijft in ruime bungalows nabij het IJsselmeer en geniet van een directe ligging aan het water.

Op het kindvriendelijke vakantiepark in Nederland verblijft u in vrijstaande vakantiehuizen voor maximaal 4 tot 6 personen. De bungalows bieden een parkeergelegenheid en beschikken over een open keuken, zodat u gezellig met het hele gezin een maaltijd kunt bereiden. Uw bungalow aan het water beschikt over een eigen aanlegsteiger. Ga lekker vissen of stap vanaf uw vakantiehuis op een bootje en ontdek de omgeving van Medemblik via het water. Op het kindvriendelijke vakantiepark aan het water huurt u gemakkelijk een motorboot of sloep; ideaal voor dagtochtjes met het hele gezin. Een rubberboot met peddels is ook een aanrader om in te pakken voor de vakantie. Anders kunt u voor de kids ook een kano of kajak huren bij de receptie. Kies voor de wellness bungalow wanneer u een extra luxe vakantie wilt beleven. U profiteert hier namelijk van een sauna.

Bekijk de bungalows aan het water
 

Kindvriendelijk vakantiepark aan het water

Vanaf het kindvriendelijke vakantiepark in Nederland is genoeg te ondernemen. Beleef een onvergetelijke dag bij Funfestijn Medemblik; een binnen- en buitenspeeltuin met aandacht voor kind én ouder. Ook Sprookjeswonderland in Enkhuizen is zeker een aanrader voor een uitje met het hele gezin. Dwaal door het indrukwekkende sprookjesbos, bestuur zelf een auto of dobber rond in een bootje. Een dag boordevol plezier! Bezoek ook eens diverse musea en kastelen in de omgeving. Bij Kasteel Radboud ontdekken kinderen met behulp van een speurtocht het kasteel en leren zij hoe mensen in de Middeleeuwen leefden. Leren op een spelende manier! Op EuroParcs IJsselmeer, één van de kindvriendelijke vakantieparken in Nederland, is elke dag iets anders te beleven. De ene dag beleven ze veel waterpret in het verwarmde binnenzwembad of bouwen ze zandkastelen op het zandstrand en de andere dag crossen ze op een skelter het park over of vermaken ze zich urenlang in de speeltuinen met airtrampoline. Genoeg te beleven op het kindvriendelijke vakantiepark aan het water!

Boek een vakantiehuis aan het water
 

Faciliteiten op het park

 • Verwarmd binnenzwembad
 • Fiets- en skelterverhuur
 • Zandstrand
 • Animatie (in de zomervakantie)
 • Voetbal, beachvolleybal en tennis
 • Speeltuinen met airtrampoline

Attracties in de omgeving

 • Speeltuin Funfestijn Medemblik
 • Sprookjeswonderland Enkhuizen
 • Zeemeermin zwemmen 
 • Stoommachine Museum
 • Bakkerij Museum De Oude Bakkerij
 • Speurtocht door Kasteel Radboud