Omboeken

Mocht u een reservering hebben gemaakt met een boekdatum voor mei 2020 en u, ondanks de door ons getroffen maatregelen, liever niet wenst te komen, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw boeking eenmalig kosteloos* te verplaatsen naar een andere periode met als uiterste aankomstdatum 1 juni 2021.

*Indien het bedrag hoger uitvalt dan het totale boekingsbedrag van uw eerste boeking, betaalt u het verschil bij. U mag echter ook minder dagen boeken in een duurdere periode als dit qua prijs geen verschil maakt of u betaalt ook hier het verschil in prijs. Er wordt geen geld gerestitueerd. Daarnaast gaat u, indien u uw boeking wilt verplaatsen, akkoord met de voorwaarde dat indien u deze nieuwe periode wenst te annuleren u 100% van de reissom betaalt. De vermelde betaaldatums in uw eerste boeking blijven van toepassing.


U kunt de gewenste wijziging doorgeven via onderstaand formulier.

Contactgegevens

Informatie huidige boeking

Gewenste nieuwe aankomst en vertrekdatum (t/m 1 juni 2021)

 

Wij gaan voor u aan de slag

Na het invullen van het formulier, ontvangt u van ons een bevestiging van de wijziging per e-mail. Als er voor uw gekozen datum een hogere prijs geldt, ontvangt u eerst een mail met de meerprijs. Als u daarmee akkoord bent, ontvangt u de nieuwe bevestiging met het eventueel bij te betalen bedrag. We proberen uw verzoek zo snel goed mogelijk af te handelen. Het kan in deze situatie echter voorkomen dat het iets langer duurt dan dat u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor. ​​

Bedankt voor uw vertrouwen.