De Bijenstal in Opperdoes

De Bijenstal spoort!

Maak een reis door bijen- en treinenland, met fluisterbootverhuur en keuze uit vele arrangementen. Wel 400 meter rails, 75 wissels en enkele kilometers aan bekabeling. In Opperdoes bij De Bijenstal beleeft u Europa per ‘spoor’.

De modelbaan telt vele nieuwe locomotieven, zowel op stoom als elektrisch en diesel aangedreven. Het landschap is gebouwd tegen een schitterende achtergrond, met West-Friese highlights en een Alpenlandschap. Zelfs de wintersport met vakantievierende en jodelende mensen ontbreekt niet. Het is extra sfeervol om in de avonduren te komen kijken… U en uw kinderen komen alles te weten over de specifieke treinen: hoe werken ze en wat voor geluiden horen erbij bijvoorbeeld? Natuurlijk draait niet alles om de treinen.

Ook een avontuurlijke en leerzame reis door bijenland behoort tot de mogelijkheden. U ziet de bijen veilig achter glas terwijl de imker u er alles over kan vertellen. Een verrassend uitje, waarbij u ook kunt kiezen uit verschillende arrangementen om samen met familie of vrienden te beleven. U kunt deze boeken of laten organiseren door De Bijenstal: kom langs!

Contactgegevens:

Imkerij De Bijenstal 
Oosteinde 41 (Zwarte pad ingang imkerij) – 
Opperdoes 
T.: 0227 – 540116 
E.: info@bijenstal.nl 
www.bijenstal.nl

De Bijenstal in Opperdoes
In de omgeving: 2km

Meer In de omgeving en Attracties