1. Valentijn samen vieren in Noord-Holland
  2. Profiteer van het valentijnsarrangement
  3. Valentijn diner & ontbijt bij Brasserie 't Stolpje

Valentijnsarrangement

Valentijn is natuurlijk hét moment om uw geliefde te verrassen met een romantisch en luxe verblijf bij Bungalowpark Zuiderzee. Samen met Brasserie 't Stolpje zorgen wij ervoor dat u geniet van een oase aan rust, ontspanning, comfort en luxe, zodat u écht even tijd heeft voor elkaar!

Om uw verrassing nog leuker te maken, bieden we een Valentijnsarrangement aan van 14 februari t/m 16 februari met luxe valentijnsdiner en ontbijt. Begin uw verblijf met een romantisch diner voor twee in onze brasserie. De volgende ochtend staat er een heerlijk luxe ontbijt met bubbels voor u en uw partner klaar!

 
Boek nu uw Valentijnsarrangement!

Het valentijnsarrangement boekt u in stap 3 van het reserveringsproces.

Valentijnsarrangement:

❤ verblijf van 14 t/m 16 februari

❤ overnachten in een luxe bungalow naar keus

❤ overheerlijk diner en ontbijt voor 2

Uw romantische verblijf bij Bungalowpark Zuiderzee

Wanneer u het Valentijnsarrangement boekt, verblijft u in een luxe bungalow naar keus. De villa’s zijn ook in de wellness variant te boeken, om uw verblijf een nóg luxer en romantischer tintje te geven. Geniet met zijn tweeën van de warmte van een heerlijke sauna dan beleeft u pas écht een ontspannen gevoel. Quality time gegarandeerd tijdens uw valentijnsverblijf bij Bungalowpark Zuiderzee! 

Beleef een luxe, ontspannen, maar vooral romantische vakantie bij Bungalowpark Zuiderzee. Met de gezellige sfeer op ons park en de prachtige omgeving zorgen we ervoor dat uw verblijf zo comfortabel mogelijk wordt!

Bekijk hier het valentijnsmenu!