1. Bungalowpark aan het water
  2. Vlak bij het IJsselmeer
  3. Met overdekt zwemparadijs

Voorjaarsvakantie in Noord-Holland

De laatste weken van de winter breken aan en het voorjaar doet langzaam haar intrede: de voorjaarsvakantie is daarmee een mooi moment om er tussenuit te gaan. Ervaar hoe de seizoenen in elkaar overlopen en geniet van uw welverdiende vakantie in het voorjaar. De mogelijkheden voor een weekendje of midweek weg in de voorjaarsvakantie bij Bungalowpark Zuiderzee, gelegen in het waterrijke Medemblik en vlak bij het IJsselmeer, zijn enorm. Bij ons verblijft u in een comfortabele bungalow direct aan het water. Mocht het weer het toelaten, dan kunt u zo vanaf uw eigen aanlegsteiger de wateren verkennen op een bootje. Met een schitterende ligging bij het IJsselmeer en leuke toeristische steden als Amsterdam, Volendam en Enkhuizen in de omgeving is er van alles te doen tijdens uw voorjaarsvakantie in Noord-Holland.

➤  Voorjaarsvakantie regio Noord: 15 t/m 23 februari 2020
➤  Voorjaarsvakantie regio Midden en Zuid: 22 februari t/m 1 maart 2020

Een bungalow huren in de voorjaarsvakantie

Bij Bungalowpark Zuiderzee vindt u gegarandeerd een vakantiehuis in de voorjaarsvakantie dat precies bij uw wensen past. Onze bungalows bieden plaats aan 2 tot 6 personen en beschikken over een parkeerplaats, gratis WiFi en een aanlegsteiger. Voor een extra luxe verblijf kiest u voor de wellness bungalow met een privé sauna: ideaal om heerlijk op te warmen als het buiten wat frisjes is. U kunt ook terecht in ons overdekte zwemparadijs mét een 50 meter (!) lange glijbaan of in onze gezellige brasserie. Tijdens uw weekendje of midweek weg in de voorjaarsvakantie hoort vervelen er niet bij. Niet alleen het bungalowpark heeft veel te bieden, de omgeving van Medemblik biedt tal van leuke uitstapjes. Neem de kinderen mee naar Sprookjeswonderland, bewonder het Stoommachine Museum of ga een dagje naar Amsterdam.

Uw voorjaarsvakantie bij Bungalowpark Zuiderzee:

  • Bungalows voor 2-6 personen
  • Privé sauna is mogelijk 
  • Huisdieren zijn welkom
  • Ligging vlak bij het IJsselmeer
  • Overdekt zwembad met glijbaan
  • Uitstapjes naar Volendam en Amsterdam
 

Breng uw voorjaarsvakantie in Noord-Holland door bij Bungalowpark Zuiderzee en geniet van een ontspannen verblijf aan het water. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Het enige wat u hoeft te doen is vakantie vieren en de mooie waterrijke omgeving helemaal in u opnemen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid