1. Vier Pasen in Noord-Holland
  2. 4- en 6-persoons bungalows met aanlegsteiger
  3. Paasontbijt, paasdiner en workshop
 

Weekendje weg met Pasen

Pasen is altijd een gezellige tijd. De natuur ontwaakt; alles kleurt weer groen en bloemen in de vrolijkste kleuren komen tevoorschijn. Dit jaar valt Pasen op 17 en 18 april en op 15 april is het Goede Vrijdag. Dankzij deze extra vrije dagen, is het een prima gelegenheid om een lekker lang paasweekend weg te gaan. En waar kunt u dit nu beter vieren dan bij EuroParcs IJsselmeer? Geniet met uw kinderen, familie of met zijn tweetjes van een geweldig verblijf in één van onze comfortabele 4- of 6-persoons bungalows op ons vakantiepark vlak bij het IJsselmeer.

  • Pasen: 9 & 10 april 2023
  • Paasweekend: 7 t/m 11 april 2023
 

Bungalow huren met Pasen

Wanneer u Pasen in Noord-Holland doorbrengt bij EuroParcs IJsselmeer verblijft u in comfortabele bungalows voor 4 tot 6 personen. De bungalows zijn stuk voor stuk gelegen aan het water en beschikken over een privé aanlegsteiger voor een sloep of boot. Verder bent u voorzien van een volledig ingerichte keuken met o.a. vaatwasser en (combi-)oven, 3 slaapkamers met comfortabele boxspringbedden en een badkamer met douche, toilet en sommigen met bad. Het ontbreekt u werkelijk aan niets. Met wie komt u verblijven in een bungalow met Pasen?

Uw verblijf in het kort

  1. Direct gelegen aan het water
  2. Privé aanlegsteiger
  3. Volledig ingerichte keuken
  4. 3 slaapkamers
  5. Parkeerplaats nabij uw bungalow
  6. Gratis WiFi
 

Beoordeling | 8,1 | Tanja - april 2019

"Mooi gerestyld huis met moderne inrichting. Prachtig gelegen aan het water met eigen aanlegsteiger. Goede bedden. Zeer vriendelijk personeel."

Paasvakantie in Noord-Holland

Tijdens uw paasvakantie in Noord-Holland of uw paasweekend weg hoeft u zich niet te vervelen bij EuroParcs IJsselmeer. Ontdek de schitterende omgeving van Medemblik en omstreken! Maak eens een strandwandeling of bouw het grootste zandkasteel op de vooroever, en snuif de frisse geuren van het IJsselmeer op! Tijdens de paasvakantie hebben wij een coronaproof activiteitenprogramma opgesteld. Bij onze receptie huurt u gemakkelijk fietsen. Maak een fietstocht onder het genot van het lentezonnetje en rust daarna uit op het terras van onze Brasserie. Geniet van een heerlijk paasontbijt of lentemenu tijdens de paasdagen of geniet in uw eigen vakantiebungalow van onze heerlijke broodjesservice. Wilt u na alle heerlijke maaltijden de calorieën verbranden? Leef u helemaal uit op de all weather tennisbaan op Resort Zuiderzee.