1. Vakantiepark geschikt voor ouderen
  2. Bungalows aan het water
  3. 55-plus korting

50-plus vakantie in Noord-Holland

Bungalowpark Zuiderzee is dé perfecte vakantiebestemming voor een 50+ vakantie. U vindt ons vakantiepark voor ouderen in het gezellige Medemblik en het prachtige Westfriese landschap. Hier kunt u leuke pittoreske dorpjes verkennen en wordt u tegelijkertijd omgeven door een natuur boordevol water en uitgestrekte weilanden. Perfect voor een heerlijke wandeling om uw gedachten even helemaal op nul te zetten. Tijdens uw 50-plus vakantie verblijft u in een fijne bungalow voor 2 tot 6 personen. Alle bungalows liggen aan het binnenwater van De Vliet en het prachtige IJsselmeer ligt tegenover ons park. Speciaal voor u bieden wij een 55+ korting aan.

55-plus korting op uw vakantie:

  1. Ontvang 15% korting
  2. Minimaal één persoon 55+
  3. Geldig tijdens het laagseizoen*

* Niet geldig in de schoolvakanties

Pak uw korting tot wel 15%
 
 

Vakantie 50+ bij Bungalowpark Zuiderzee

Geniet van veel rust, ruimte en privacy tijdens uw 50+ vakantie bij Bungalowpark Zuiderzee. Onze bungalows beschikken over een prachtige ruime tuin met uitzicht op het weidse landschap en het water. Nadat u ‘s ochtends een paar baantjes heeft gezwommen in ons verwarmde 20-meter bad geniet u hier in alle rust van een goed boek. Dankzij de privé steiger bij uw bungalow kunt u ook eens een hengeltje uitgooien of een prachtige dagtocht per boot maken. U kunt uw eigen boot meenemen, maar er eentje huren op het park behoort ook tot de mogelijkheden. 

Laat u ook zeker eens verrassen door het culinaire aanbod van Medemblik. Het centrum ligt op slechts een kilometer afstand van ons vakantiepark geschikt voor ouderen, gemakkelijk te bereiken per fiets dus! Bij ons kunt u (elektrische) fietsen huren. Bezoek ook zeker Kasteel Radboud, het Egboetswater, Wijngaard Saalhof of Golfbaan de Vlietlanden. Maak van uw 50-plus vakantie een golfvakantie! Extra fijn: wij bieden bungalows met een badkamer en slaapkamer op de begane grond, zodat u niet telkens de trap hoeft te nemen. Door middel van de filters in de zoek & boek vindt u snel de bungalow die bij uw wensen aansluit. Wanneer geniet u van uw welverdiende seniorenvakantie?

Waarom Bungalowpark Zuiderzee?

  1. Aan het water en vlak bij het IJsselmeer
  2. Dé locatie om te fietsen, vissen en varen
  3. Verwarmd 20-meter zwembad
  4. 55-plus korting op uw seniorenvakantie
 
Boek nu met 55+ korting
 
 

Beoordeling | 9.6 | Wilma

De rust op het park is fijn! Heerlijk gegeten in het restaurant. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De ligging van de bungalows aan het water is top.