EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Vakantieparken Nederland met subtropisch zwembad

Vakantiepark met zwembad

 • Vakantiepark bij het IJsselmeer
 • Bungalows aan het water
 • Binnenzwembad met glijbaan

Waterplezier op ons vakantiepark met zwembad

EuroParcs IJsselmeer kan getypeerd worden als een vakantiepark in Noord-Holland waar luxe hoog in het vaandel staat en waar u zeker bestand moet zijn tegen een beetje water. Met een ligging vlak bij het IJsselmeer, huisjes aan het water van De Vliet én een overdekt zwembad is het park zeer geschikt voor liefhebbers van water. Een bootje huren en rond Medemblik varen, vissen in het doorgaande vaarwater van de Groote Vliet of veel zwemplezier beleven op één van de vakantieparken in Nederland met overdekt zwembad. Een verwarmd binnenzwembad staat altijd hoog op het lijstje met vakantiewensen, aangezien het weer in Nederland erg wisselvallig kan zijn. Op dit vakantiepark met binnenzwembad zit u met ieder weertype goed!

Overnachten op ons vakantiepark met overdekt zwembad

Bij EuroParcs IJsselmeer verblijft u in ruime vakantiehuizen aan het water met een eigen aanlegsteiger, zodat u gemakkelijk vanaf uw bungalow kunt vissen of varen. De bungalows zijn geschikt voor maximaal 4 tot 8 personen en bieden parkeergelegenheid voor één auto. In de open keuken bereidt u heerlijke maaltijden, waarvan u daarna op het ruime terras geniet. Het vakantiepark met zwembad beschikt ook over sauna bungalows en jacuzzi bungalows, waar u lekker ontspant in de sauna. Dubbele ontspanning met een verwarmd binnenzwembad én wellness faciliteiten. Wat wilt u nog meer?

Uw verblijf:

 • Geschikt voor max. 8 personen
 • Gelegen aan het water
 • Met privé aanlegsteiger
 • Mogelijkheid tot privé wellness
 • Huisdieren zijn welkom

Activiteiten tijdens uw vakantie

Op het vakantiepark met binnenzwembad beleeft u veel zwemplezier. Het overdekte zwembad beschikt over een 50 meter lange waterglijbaan en borrelbank. Speciaal voor de kleintjes is er een kinderbad met glijbaan aanwezig. Zij kunnen naar hartenlust spelen en spetteren op het kindvriendelijke vakantiepark. Het zwembad is elke dag geopend, maar de openingstijden zijn wel afhankelijk van de periode. In vakantieperiodes gelden er bijvoorbeeld andere tijden. Naast recreatief zwemmen worden er in de zomerperiode ook regelmatig Aquarobics en Hydrofit lessen georganiseerd. Waterpret gegarandeerd!

Op het bungalowpark profiteert u daarnaast van een boot- en kanoverhuur, een fiets- en E-Chopper verhuur, een zandstrand, sportmogelijkheden, speeltuinen, Brasserie IJsselmeer en een barbecue service. Vanaf EuroParcs IJsselmeer, één van de vakantieparken in Nederland met overdekt zwembad, ontdekt u ook gemakkelijk de omgeving. Tip: proef de Oud Hollandse cultuur in Medemblik; de oudste en kleinste stad van West-Friesland.

 • 20 meter bad
 • 50 meter lange glijbaan
 • Borrelbank
 • Kinderbad

Veelgestelde vragen over vakantieparken in Nederland met overdekt zwembad

🏊‍♀ Welk vakantiepark in Nederland beschikt over een overdekt zwembad?

EuroParcs IJsselmeer is een vakantiepark met een overdekt zwembad en ligt vlak bij het IJsselmeer. Beleef urenlang waterpret in ons zwembad, met goed én slecht weer, of ontdek de wateren rondom Medemblik vanaf uw bungalow met privé aanlegsteiger.

❓ Hoe groot/diep is het zwembad?

Het zwembad van EuroParcs IJsselmeer bestaat uit een groot bad van 20 meter en een 50 meter lange glijbaan. Speciaal voor de kleintjes is er een kinderbad met twee gedeeltes: een badje van 15 cm en 40 cm diep. Zo kunnen uw kinderen veilig waterpret beleven tijdens een vakantie met kinderen.