1. Binnenzwembad met glijbaan
  2. Verblijf in bungalows aan het water
  3. Ligging bij het IJsselmeer

Vakantiepark met overdekt zwembad

Bungalowpark Zuiderzee kan getypeerd worden als een vakantiepark in Noord-Holland waar luxe hoog in het vaandel staat en waar u zeker bestand moet zijn tegen een beetje water. Met een ligging vlakbij het IJsselmeer, huisjes aan het water van De Vliet én een overdekt zwembad is het park zeer geschikt voor liefhebbers van water. Een bootje huren en rond Medemblik varen, vissen in het doorgaande vaarwater van de Groote Vliet of veel zwemplezier beleven op één van de vakantieparken in Nederland met overdekt zwembad. Een verwarmd binnenzwembad staat altijd hoog op het lijstje met vakantiewensen, aangezien het weer in Nederland erg wisselvallig kan zijn. Op dit vakantiepark met binnenzwembad zit u met ieder weertype goed!

Bij Bungalowpark Zuiderzee verblijft u in ruime vakantiehuizen aan het water met een eigen aanlegsteiger, zodat u gemakkelijk vanaf uw bungalow kunt vissen of varen. De bungalows zijn geschikt voor maximaal 4 tot 6 personen en bieden parkeergelegenheid voor één auto. In de open keuken bereidt u heerlijke maaltijden, waarvan u daarna op het ruime terras geniet. Het vakantiepark met zwembad beschikt ook over sauna bungalows, waar u lekker ontspant in de sauna. Dubbele ontspanning met een verwarmd binnenzwembad én wellness faciliteiten. Wat wilt u nog meer?

Bekijk de vakantiehuizen aan het water
 

Vakantieparken in Nederland met overdekt zwembad

Op het vakantiepark met binnenzwembad beleeft u veel zwemplezier. Het overdekte zwembad beschikt over een 50 meter lange waterglijbaan, borrelbank. Speciaal voor de kleintjes, is er een kinderbad met glijbaan aanwezig. Zij kunnen naar hartenlust spelen en spetteren op het kindvriendelijke vakantiepark. Het zwembad is elke dag geopend, maar de openingstijden zijn wel afhankelijk van de periode. In vakantieperiodes gelden er bijvoorbeeld andere tijden. Naast recreatief zwemmen worden er in de zomerperiode ook regelmatig Aquarobics en Hydrofit lessen georganiseerd. Waterpret gegarandeerd! Op het bungalowpark profiteert u daarnaast van een boot- en kanoverhuur, een fiets- en skelterverhuur, een zandstrand, sportmogelijkheden, speeltuinen, Brasserie ‘t Stolpje en een barbeque service. Vanaf Bungalowpark Zuiderzee, één van de vakantieparken in Nederland met overdekt zwembad, ontdekt u ook gemakkelijk de omgeving. Tip: proef de Oud Hollandse cultuur in Medemblik; de oudste en kleinste stad van West-Friesland.

Boek het vakantiepark met zwembad
 
  1. 20 meter bad
  2. 50 meter lange glijbaan
  3. Borrelbank
  4. Solarium
  5. Kinderbad