1. Profiteer van aantrekkelijke services
  2. Bungalows aan het water
  3. Gelegen vlakbij het IJsselmeer

Extra services bij Bungalowpark Zuiderzee

Wilt u uw verblijf op ons bungalowpark extra comfortabel en aangenaam maken, maak dan gebruik van onze aantrekkelijke arrangementen. Dat is pas écht genieten op een unieke locatie aan het water. U kunt onder andere kiezen voor een heerlijk barbeque arrangement of een lekker vertrekkersontbijt. Bij Bungalowpark Zuiderzee maken we het u gemakkelijk, zodat u 100% kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Geniet van de schitterende ligging bij het IJsselmeer, ontspan in het verwarmde binnenzwembad en kom 's avonds tot rust in een comfortabele bungalow mét aanlegsteiger. Om uw weekendje weg of vakantie extra aangenaam te maken, bieden we u de mogelijkheid om de volgende opties bij te boeken.

Comfort pakket

Wilt u uw vakantie zonder zorgen beginnen, kies dan voor het comfort pakket en geniet van een onbezorgde aankomst bij Bungalowpark Zuiderzee. De bedden in uw bungalow zijn opgemaakt en er ligt een hand- en keukendoekenpakket voor u klaar. U kunt deze optie bij boeken wanneer u een reservering maakt. Bij de stap Extra's kunt u vervolgens kiezen voor het comfort pakket. De kosten bedragen €10,oo per persoon.

 
 

Fietsverhuur

Tijdens uw verblijf is de waterrijke omgeving ontdekken écht een must. Hiervoor hoeft u uw eigen fiets niet mee te nemen, want op ons park kunt u gemakkelijk een fiets huren. Reserveert u de fietsen voorafgaand aan uw verblijf? Dan staan ze bij aankomst klaar bij uw bungalow, zodat u direct na het inchecken de omgeving van het IJsselmeer kunt ontdekken. Het is ook mogelijk om via de receptie fietsen te reserveren. Deze worden op de dag van uw bestelling 's avonds bij uw bungalow afgeleverd. Indien u op zondag besteld, worden de fietsen op maandagochtend gebracht.

 
 
Uit eten arrangement

Uit eten arrangement

Lekker voordelig!

Na een middag zwemmen schuift u zo aan in de Brasserie en kunt u genieten van ons Uit eten arrangement!

Prijs €13,50 p.p., exclusief drankjes.
Mogelijk van vrijdag tm maandag, juli en augustus dagelijks.

Boeken is mogelijk via arrangementen.

 Uit eten arrangement

 
 
Barbecue

Barbecue arrangement

Heeft u geen zin om te koken tijdens uw vakantie? Maak het uzelf gemakkelijk met ons barbecue arrangement. Profiteer met minimaal twee personen van een compleet barbecue pakket, inclusief barbecue én servies, bezorgd bij uw bungalow. De volgende dag wordt het gehele pakket (inclusief vuile vaat!) weer bij u opgehaald; dat is pas écht ontspannen vakantie vieren! 

Ieder pakket is (naast het gekozen menu) inclusief diverse salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter. U kunt het barbecue arrangement minimaal één dag van tevoren en voor 12:00 uur reserveren bij de receptie.

 Bekijk hier het BBQ menu

Culinair

Culinair 3-gangen arrangement

Maak uw verblijf compleet!

Echt even genieten van de vakantie... daar hoort een avondje uit eten ongetwijfeld bij. Geniet van ons culinaire 3-gangen arrangement en stel zelf uw favoriete menu samen. 

Prijs € 32,50 p.p., exclusief drankjes. 
Mogelijk van vrijdag tm maandag, juli en augustus dagelijks.

Gemakkelijk bij te boeken bij uw bungalowreservering!

 Culinair 3-gangen arrangement

 
Ontbijt

Vertrekkersontbijt

Op de dag van vertrek ontspannen naar huis rijden? Boek dan ons vertrekkersontbijt bij! U kunt tussen 09:00 en 11:00 uur genieten van een overheerlijk ontbijt arrangement. Geniet van warme broodjes, zoet en hartig beleg, een gekookt ei en jus d'orange. Het arrangement is inclusief koffie, thee of cappuccino. De kosten bedragen €12,50 voor volwassenen, €7,50 voor kinderen (8 t/m 11 jaar). en €5,00 voor kinderen (3 t/m 7 jaar).

Reserveer het arrangement dan bij onze brasserie via info@brasseriehetstolpje.nl en geniet van een ontspannen afsluiting van uw vakantie!