1. Kindvriendelijk vakantiepark
  2. Gelegen in Medemblik, Noord-Holland
  3. Mét binnenzwembad en kinderbad

Vakantie met kinderen in Noord-Holland

De leukste vakantie met uw kind(eren) beleeft u bij Bungalowpark Zuiderzee. Vlak bij het pittoreske Medemblik vindt u ons kindvriendelijke vakantiepark. De bungalows op ons park zijn geschikt voor 2 tot 6 personen, liggen direct aan het water en bieden een privé aanlegsteiger. Voor een vakantie volop plezier bent u bij ons aan het juiste adres! Uw kinderen beleven uren waterpret in ons overdekte zwembad of genieten van oneindig speelplezier in de speeltuintjes. Speciaal voor gezinnen (met minimaal één kind jonger dan 12 jaar) bieden wij een familiekorting van 15% aan!

Familiekorting bij Bungalowpark Zuiderzee:

  1. Ontvang 15% familiekorting
  2. Minimaal één kind jonger dan 12 jaar
  3. Geldig tijdens het laagseizoen*
 

* Niet geldig in de schoolvakanties 

Grijp deze kans op 15% korting
 

Kindvriendelijke vakantie bij Bungalowpark Zuiderzee

Bij Bungalowpark Zuiderzee zorgen we dat u en uw gezin genieten van een onvergetelijke vakantie. Kindvriendelijk is het zeker! Alleen al ons binnenzwembad zorgt voor véél vertier! De allerkleinsten kunnen lekker spetteren in het aparte kinderbad, waar het water altijd 30 graden warm is. En niet te vergeten: onze waterglijbaan van maar liefst 50 meter lang! Wedden dat uw kinderen dit cool vinden? Tijdens uw vakantie met de kinderen mogen leuke speeltuintjes en uitdagende sportvelden natuurlijk niet ontbreken! Natuurlijk zijn deze aanwezig op ons park. Er is zelfs een airtrampoline: wie springt er het hoogst?!

Tijdens uw vakantie met de kinderen in Noord-Holland is het op warme dagen heerlijk vertoeven op ons park. Steek de dijk over richting het IJsselmeer en laat het genieten maar beginnen! Hier bevindt zich namelijk Strandpaviljoen de Zoete Zee. Geniet van een hapje en een drankje, terwijl de kids zich uren vermaken met zandkastelen bouwen. En zit het weer even tegen? Geen zorgen! Medemblik biedt genoeg leuke uitjes tijdens uw kindvriendelijke vakantie in Noord-Holland. Breng een bezoekje aan indoor speeltuin Fun Festijn, Kasteel Radboud, trampolinepark Sam City of de Vue Bios in Hoorn!

Waarom Bungalowpark Zuiderzee?

  1. Binnenzwembad met speciaal kinderbad
  2. Leuke speeltuinen en sportvelden
  3. Aan het water en vlak bij het IJsselmeer
 
Boek nu mét 15% familiekorting
 

Beoordeling | 8.0 | Nicky

Met het gezin een week op het park gezeten, erg leuk gehad. Zwembad en het strandje tegenover waren heel fijn.