1. Vissen vanuit de bungalow
 2. Bungalows aan het water
 3. Privé aanlegsteiger

Visvakantie in Nederland

Bungalowpark Zuiderzee is dé ideale locatie voor een visvakantie in Nederland. Vissen is één van de meest beoefende hobby’s van Nederland. Bungalowpark Zuiderzee, in het waterrijke Medemblik, biedt een perfecte ligging vlakbij het water van het IJsselmeer en direct aan De Vliet. Vanuit de achtertuin van uw bungalow, gooit u gemakkelijk uw hengel uit en laat u zich verrassen door het water van De Vliet. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, kunt u uw favoriete hobby uitoefenen. Vissen vanuit uw bungalow, waar kan dat nou nog meer? Vergeet vooral uw hengel niet mee te nemen. In de omgeving, vindt u talloze visplekken aan het IJsselmeer, al dan niet met een verstevigde houten steiger. Een perfecte plek voor een visvakantie in Nederland met huisje!

In de avond komt u heerlijk tot rust in de ruime bungalows aan het water, waar u met maximaal 4 tot 6 personen kunt verblijven. De vakantiehuizen beschikken over openslaande deuren naar een ruim terras en een eigen aanlegsteiger. Deze privé steiger biedt natuurlijk een uitstekende mogelijkheid om te vissen vanuit uw bungalow. Ook kunt u vanaf hier op uw boot stappen om een vistocht over De Vliet te maken. Heeft u geen eigen boot? Op het vakantiepark huurt u gemakkelijk een fluisterboot, motorboot of sloep. Na een dagje op het water even optimaal ontspannen? Kies dan voor een sauna bungalow en geniet van een sauna. Onvergetelijke dagen in een comfortabel vakantiehuisje aan viswater!

Bekijk de vakantiehuizen aan viswater
 

Een visvakantie in Nederland met huisje

Visliefhebbers halen hun hart op aan de prachtige wateren in Noord-Holland. Op de talloze visplekken aan het IJsselmeer vist u onder andere op karper en brasem.
Meer

Vakantiehuizen aan viswater

Met een prachtige ligging direct aan het water kunt u uitstekend vissen vanaf uw bungalow. Een privé aanlegsteiger maakt uw visvakantie compleet!

Faciliteiten op het vakantiepark

Bungalowpark Zuiderzee biedt veel faciliteiten om uw verblijf zo compleet mogelijk te maken. Heerlijk eten bij Brasserie 't Stolpje of genieten in het binnenzwembad.

Vissen vanuit uw bungalow

Het IJsselmeer is één van de grootste viswateren in Noord-Holland en biedt enorm veel mogelijkheden voor een visvakantie in Nederland. Vanaf uw vakantiehuisje aan viswater, kunt u onder andere vissen op karpers, witvis, snoek- en snoekbaars, maar ook op boerenkarpers, brasem, paling en voorns. Rondom het park vindt u een uitgestrekt gebied met prachtig vaar- en viswater. Vissers kunnen geweldige routes varen door het Westfriese poldergebied! Meertjes omzoomd met rietkragen maken uw visvakantie gegarandeerd een succes. Naast vissen heeft het vakantiepark veel meer te bieden. Huur een kano of kajak, leef u uit tijdens een potje voetbal, beachvolleybal of tennis, kom lekker relaxen op het zandstrand of meer met uw bootje aan bij Brasserie ‘t Stolpje en geniet hier van een hapje en drankje op het grote terras. Het kindvriendelijke vakantiepark beschikt ook over een verwarmd binnenzwembad met glijbaan en speeltuinen met airtrampoline. Aan jong en oud is gedacht op het vakantiepark! Kies voor een vakantiehuisje aan viswater bij bungalowpark Zuiderzee en profiteer van de volgende faciliteiten van Bungalowpark Zuiderzee:

 • Verwarmd binnenzwembad
 • Boot- en kanoverhuur
 • Fiets- en skelterverhuur
 • Zandstrand
 • Brasserie 't Stolpje
 • Animatie (in de zomervakantie)
 • Aquafitness, voetbal, beachvolleybal en tennis
 • Speeltuinen met airtrampoline
 • Gratis WiFi op het hele park

Tip: Bij de receptie kunt u een speciale vaar-en viskaart verkrijgen van de directe omgeving met interessante stops én vislocaties. De VISPAS? Die haalt bij Hengelsportzaak de Moel in Wervershoof, een van de grootste hengelsportwinkels van Noord-Holland!

Boek uw visvakantie in Nederland
 
Visvakantie Nederland
 
Vakantiehuisje aan viswater
 
Vissen vanuit je bungalow