EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Vissen vanuit uw bungalow

Visvakantie in Nederland

 
 • Bungalows aan het water
 • Inclusief privé aanlegsteiger
 • Nabij het IJsselmeer

Haal uw vishengel uit de kast

Vissen vanaf uw privé aanlegsteiger

Bent u een echte visser en zoekt u een vakantie waar u deze hobby kan beoefenen? EuroParcs IJsselmeer is dé ideale locatie voor een visvakantie in Nederland. Zodra de deur open gaat belandt u in een waar visparadijs met een privé steiger. Met een behendige zwaai van uw hengel kunnen karpers, witvissen, snoekbaarzen, boerenkarpers, brasems en voorns worden gevangen vanaf uw vakantiehuis met viswater. De mogelijkheid om uw eigen boot aan te leggen aan de privé steiger, voegt nog meer plezier toe aan uw visvakantie. Welkom bij EuroParcs IJsselmeer: dé hotspot voor vissers.

 
 

Unieke visvakantie in Nederland

In de avond komt u heerlijk tot rust in de ruime bungalows aan het water. Met maximaal 8 personen geniet u van een watergerichte woonkamer met openslaande deuren naar het ruime terras, volledig ingerichte keuken, badkamer met een douche en/of bad en slaapkamers met comfortabele boxspringbedden. Voor extra comfort kunt u uw auto parkeren naast uw vakantiehuis. Verwen uwzelf deze vakantie en kies voor een wellness bungalow voorzien van een sauna, sunshower en/of jacuzzi. 

 

Uw visvakantie in het kort:

 • Bungalows aan het water
 • Inclusief privé aanlegsteiger
 • Optioneel met sauna, sunshower en/of jacuzzi
 • Parkeren bij uw vakantiehuis
 • Vlak bij het IJsselmeer
 
 

Maak kennis met onze bungalows ⤵

 
 
Vanaf
€ 1.377
€ 1.228
7 nachten
2 personen

Watervilla Wellness Deluxe Sauna & Jacuzzi (6 pers.)

Noord-Holland, Medemblik
63
 
Vanaf
€ 928
€ 831
7 nachten
2 personen

Comfort Plus (6 pers.)

Noord-Holland, Medemblik
63
 
Vanaf
€ 1.306
€ 1.167
7 nachten
2 personen

Watervilla met Jacuzzi (6 pers.)

Noord-Holland, Medemblik
63
 • Jacuzzi
 
 

Dé vissershotspots in Medemblik

Rondom ons bungalowpark in Noord-Holland vindt u een uitgestrekt gebied met prachtig vaar- en viswater. Er wordt gevist op allerlei soorten vis zoals karpers, witvissen, snoeks en snoekbaarzen, maar ook op boerenkarpers, brasems, en voorns. Vissers kunnen geweldige routes varen door het Westfriese poldergebied! Meertjes omzoomd met rietkragen maken uw visvakantie gegarandeerd een succes.

 
  Vlietstroom Medemblik
  Kleine Vliet Medemblik
  Groote Vliet Wervershoof
 
 

Of bekijk de prijzen en beschikbaarheid

 
 

Wat eerdere visfanaten ons vroegen:

🚣‍♂ Kan mijn boot mee op visvakantie?

Jazeker, u kunt bij ons uw eigen boot meenemen. Deze kunt u vervolgens aanleggen aan de privé aanlegsteiger van uw bungalow. Beschikt u niet zelf over een boot? Op ons vakantiepark huurt u gemakkelijk een boot of sloep.

🐾 Is mijn hond ook welkom?

Bij EuroParcs IJsselmeer weten we als geen ander dat de hond niet mag ontbreken. Daarom kunt u tijdens uw visvakantie gewoon uw trouwe viervoeter meenemen. Wanneer u dit aangeeft tijdens uw reservering zoeken wij een passende bungalow voor u en uw hond.