EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Vakantiehuis met sloep

Dubbel genieten; Fijn vakantiehuis met een eigen sloep

 
  • Vakantiehuizen met aanlegsteiger
  • Bootverhuur op het vakantiepark
  • Gelegen vlak bij het IJsselmeer

Volop vaarplezier tijdens uw vakantie

Een vakantiehuis aan het water met een eigen sloep; dat bezorgt u hét ultieme vakantiegevoel. Wat is er nu fijner dan vanuit de tuin van uw bungalow een bootje in te stappen en een schitterende vaartocht te maken? EuroParcs IJsselmeer in het waterrijke Medemblik in Noord-Holland maakt dit voor u mogelijk! Neem uw eigen boot mee of huur een sloep, ga het water op en ontdek de wateren rondom Medemblik. Uw bootje legt u vervolgens gemakkelijk aan bij de aanlegsteiger van uw bungalow. Naast een sloep kunt u ook een motorboot, kano of kajak huren. Ontdek de mooiste plekjes rondom EuroParcs IJsselmeer en kom na een dagje varen optimaal tot rust in uw vakantiehuis aan het water.

 

Vind hier uw ideale vakantiehuis

 

Een waar paradijs voor waterliefhebbers

Stel u eens voor... Neem uw eigen boot mee of huur een sloep en leg hem vervolgens aan bij uw vakantiehuis met privé aanlegsteiger. Gemakkelijker kunnen we het niet maken! Via de boothelling op het park kunt u uw boot te water laten om vervolgens door te varen naar uw bungalow, waar u de boot kunt aanmeren aan een eigen aanlegsteiger. De steigers zijn maximaal 6 meter lang. Bij de steigers varieert de diepte van het water van 50 tot 100 cm. Het binnenwater rondom het park heeft een gemiddelde doorvaarhoogte van ongeveer 1.40 m. Bij sommige routes kunt u tot slechts 1 meter hoogte doorvaren.

 
 

EuroParcs IJsselmeer in het kort:

  • Voor maximaal 6 personen
  • Bungalows aan het water
  • Met privé aanlegsteiger
  • Bootverhuur op het park
  • Trailerhelling op het park
 

Waterrijk genieten in uw vakantiehuis

In uw bungalow bent u ook van alle gemakken voorzien. Bereid een heerlijke maaltijd in de compleet ingerichte keuken, ontspan in de woonkamer met televisie en zicht op het water of geniet op uw ruime terras van het zonnetje. Extra fijn is dat u uw auto bij het vakantiehuis kunt parkeren. Bovendien beschikken we over huisdiervriendelijke bungalows waar uw hond meer dan welkom is, mits u dit aangeeft. Wilt u een dagje het water op, maar zijn de temperaturen nog wat aan de lage kant? Kies dan voor een bungalow met wellness en warm na een dagje varen heerlijk op in uw eigen sauna. Voel de vrijheid op het water en kom volledig ontspannen terug van uw vakantie.

 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid.

 

👥 Voor hoeveel personen is de sloep geschikt?

Als u op ons vakantiepark een vakantiehuis boekt, kunt u een sloep huren voor maximaal 8 personen. Dankzij de meegeleverde kussens biedt de sloep extra comfort en de sloep kunt u gemakkelijk besturen door middel van een stuurwiel. 

🚣‍♀ Waar kan ik varen met mijn sloep?

Ons vakantiepark ligt bij het IJsselmeer, maar het is niet toegestaan om met uw boot te varen op het IJsselmeer. U kunt natuurlijk wel varen op het vaar- en viswater rondom het park.