EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Vakantiehuis met sloep

Vakantiehuis met sloep

  • Vakantiehuizen met privé aanlegsteiger
  • Bootverhuur op het vakantiepark
  • Vlakbij het IJsselmeer

Vakantie vieren met een sloep

Een vakantiehuis aan het water met een sloep; dat bezorgt u hét ultieme vakantiegevoel. Wat is er nu fijner dan vanuit de tuin van uw bungalow een bootje in te stappen en een schitterende vaartocht te maken? EuroParcs IJsselmeer in het waterrijke Medemblik in Noord-Holland maakt dit voor u mogelijk! Neem uw eigen boot mee, ga het water op bij onze trailerhelling en ontdek de wateren rondom Medemblik. Uw bootje legt u vervolgens gemakkelijk aan bij de aanlegsteiger van uw bungalow. Beschikt u niet over een eigen boot? Geen probleem, want bij EuroParcs IJsselmeer kunt u een vakantiehuis mét sloep huren. Naast een sloep kunt u ook een motorboot, kano of kajak huren. Ontdek de mooiste plekjes rondom EuroParcs IJsselmeer en kom na een dagje varen optimaal tot rust in uw vakantiehuis aan het water.

 

Vakantiehuis aan het water met sloep

Voor een vakantiehuis met sloep in Nederland bent u bij ons aan het juiste adres! Neem uw eigen boot mee of huur een sloep op ons vakantiepark en leg hem vervolgens aan bij uw privé aanlegsteiger. Gemakkelijker kunnen we het niet maken! Heeft u een geschikte boot voor het binnenwater rondom het park? Via de boothelling op het park kunt u uw boot te water laten om vervolgens door te varen naar uw bungalow, waar u de boot kunt aanmeren aan een eigen aanlegsteiger. De steigers zijn max. 6 meter lang. Bij de steigers varieert de diepte van 50 cm tot 100 cm. Let op; het binnenwater rondom het park heeft een gemiddelde doorvaarhoogte van ongeveer 1.40 m. Bij sommige routes kunt u maar tot slechts 1 meter hoogte doorvaren.

In uw bungalow bent u ook van alle gemakken voorzien. Bereid een heerlijke maaltijd in de compleet ingerichte keuken, ontspan in de woonkamer met televisie en zicht op het water of geniet op uw ruime terras van het zonnetje. Extra fijn is dat u uw auto bij het vakantiehuis kunt parkeren. Bovendien beschikken we over huisdiervriendelijke bungalows waar uw hond meer dan welkom is, mits u dit aangeeft. Wilt u een dagje het water op, maar zijn de temperaturen nog wat aan de lage kant? Kies dan voor onze bungalows met wellness en warm na een dagje varen heerlijk op in uw eigen sauna. Dat is pas écht genieten!

Een vakantiehuis met sloep bij EuroParcs IJsselmeer:

  • Voor maximaal 6 personen
  • Bungalows aan het water
  • Met privé aanlegsteiger
  • Bootverhuur op het park
  • Trailerhelling op het park

Ontdek Medemblik en haar omgeving

Kiest u voor een vakantiehuis met sloep huren bij EuroParcs IJsselmeer? Dan profiteert u naast de bootverhuur en trailerhelling ook van veel andere faciliteiten. Beleef oneindig veel zwemplezier in ons verwarmde binnenzwembad met 50 meter lange glijbaan; durft u het aan? Ontspannen doet u op ons zandstrand aan het IJsselmeer, waar u actieve watersporters het water ziet trotseren. Wilt u zelf de uitdaging aangaan? Zeilen, surfen, zwemmen en vissen; het is allemaal mogelijk bij het IJsselmeer. Wist u dat Medemblik een zeer bekende kitesurfspot is? Ontdek het zelf! Ook voor de kinderen biedt ons bungalowpark op en top vermaak; van een enthousiast animatieteam in de zomervakantie tot diverse speeltuinen mét springkussen! Tip: bezorg de kids een onvergetelijke dag door ze mee te nemen naar Sprookjeswonderland of Funfestijn Medemblik. Het thuisfront mag natuurlijk niets van jullie onvergetelijke vakantie missen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want dankzij de gratis WiFi op ons park kunt u op elk moment de allerleukste vakantiefoto’s versturen.

Geniet van een vakantie aan het water en boek een vakantiehuis met sloep! Voel de vrijheid op het water en kom volledig ontspannen terug van uw vakantie.

 

📍 Waar kan ik een vakantiehuis met een sloep boeken?

EuroParcs IJsselmeer bezorgt u het ultieme vakantiegevoel! Op ons resort Zuiderzee kunt u namelijk een vakantiehuis aan het water boeken met een sloep. De vakantiehuizen beschikken stuk voor stuk over een privé aanlegsteiger zodat u uw bootje gemakkelijk kunt aanleggen.

👦 Welke vakantiehuizen met sloep zijn geschikt voor kinderen?

Op ons vakantiepark aan het water beleven uw kinderen de leukste vakantie. Bij ons zijn vakantiehuizen met een sloep ook geschikt voor kinderen. Zo beschikken de meeste bungalows over een hek aan de waterzijde en kunnen zij ook genieten van een boottocht op het water, onder toezicht van een volwassene.

📆 Wanneer kan ik een vakantiehuis met een sloep huren?

Bij EuroParcs IJsselmeer kunt u een vakantiehuis met een sloep huren vanaf Pasen tot ongeveer eind november. Zonder sloep kunt u het gehele jaar door een bungalow aan het water huren.

👥 Voor hoeveel personen is de sloep geschikt?

Als u op ons vakantiepark bij Hoorn een vakantiehuis met sloep boekt, kunt u een sloep huren voor maximaal 8 personen. Dankzij de meegeleverde kussens biedt de sloep extra comfort en de sloep kunt u gemakkelijk besturen door middel van een stuurwiel. 

🚣‍♀ Waar kan ik varen met mijn sloep?

Ons vakantiepark ligt bij het IJsselmeer, maar het is niet toegestaan om met uw boot te varen op het IJsselmeer, maar u kunt natuurlijk wel varen op het vaar- en viswater rondom het park.