EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Vaarvakantie Nederland

Vaarvakantie in Nederland

  • Varen en overnachten in Nederland
  • Vakantiepark aan het water
  • Bungalows met eigen aanlegsteiger

Varen tijdens uw vakantie in Nederland

Heeft u altijd al eens willen varen tijdens uw vakantie? EuroParcs IJsselmeer in Medemblik is de perfecte bestemming voor een vaarvakantie in Nederland! Ons vakantiepark aan het water ligt niet alleen vlak bij het IJsselmeer maar beschikt ook over vakantiehuizen met een eigen aanlegsteiger. Zo kunt u gemakkelijk na een dagje varen tijdens uw vakantie uw eigen of gehuurde boot aanmeren bij de bungalow. De bungalows liggen stuk voor stuk aan het water en beschikken over alle gemakken die u zich maar kunt wensen. Varen en overnachten in Nederland is nog nooit zo leuk geweest!

Varen en overnachten in Nederland

Een vaarvakantie in Nederland is een uitstekend idee. Bij EuroParcs IJsselmeer kunt u varen én overnachten in Nederland. Dankzij de privé aanlegsteiger stapt u zo in uw boot om de wateren te verkennen en meert u deze aan het einde van de dag weer gemakkelijk aan. Ideaal toch? Als u geen eigen boot heeft, kunt u bij ons een vakantiehuis met een boot of sloep huren geschikt voor maximaal 6 personen. De bungalows zijn volledig en sfeervol ingericht met een ruime tuin en terras. Voor extra ontspanning bieden wij ook vakantiehuizen met privé wellness. En uw trouwe dierenvriend is ook van harte welkom tijdens uw vaarvakantie in Nederland!

Uw vaarvakantie in het kort:

✔️ Bungalows aan het water
✔️ Voor maximaal 6 personen
✔️ Met privé aanlegsteiger voor uw boot
✔️ Ruime tuin met terras
✔️ Huisdieren zijn welkom
✔️ Privé wellnessfaciliteiten

Voorproefje van uw vaarvakantie in Nederland

Ontdek ons vakantiepark en de omgeving

Een vaarvakantie bij EuroParcs IJsselmeer is meer dan alleen maar varen tijdens uw vakantie. Zo zijn er ook nog andere watersporten te beoefenen. Naast een waterrijke omgeving bieden wij talloze faciliteiten voor jong en oud. Wat dacht u van een binnenzwembad met glijbaan, zandstrand aan het IJsselmeer, animatieteam in de zomervakantie, diverse speeltuinen en fiets- en skelterverhuur. Gaat u het water op? Rondom het park vindt u een uitgestrekt gebied met prachtig vaar- en viswater. Bij de receptie kunt u een speciale vaar-en viskaart verkrijgen van de directe omgeving met interessante stops én vislocaties.

Goed om te weten: via de boothelling op het park kunt u uw boot te water laten om vervolgens door te varen naar uw bungalow, waar u de boot kunt aanmeren aan een eigen aanlegsteiger. De steigers zijn max. 6 meter lang. Bij de steigers varieert de diepte van 50 cm tot 100 cm. Let op: het binnenwater rondom het park heeft een gemiddelde doorvaarhoogte van ongeveer 1.40 m. Bij sommige routes kunt u maar tot slechts 1 meter hoogte doorvaren. Kiest u voor varen en overnachten in Nederland op ons bungalowpark in Noord-Holland, dan ontbreekt het u aan niets!