EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Zomervakantie IJsselmeer

Zomervakantie

 
  • Bungalowpark in Medemblik
  • Vakantiehuizen direct aan het water
  • Vroegboekkorting tot 30%

Vier jouw zomervakantie 

in Noord-Holland

Heerlijk bootje varen, vissen in het zonnetje of een watersport beoefenen. Bij EuroParcs IJsselmeer kan het allemaal! De ligging nabij het IJsselmeer en direct aan het water van De Vliet zorgen ervoor dat het een uitstekende bestemming is om wateractiviteiten te beoefenen. Een zomervakantie in het Noord-Hollandse Medemblik zult u dan ook niet snel vergeten. Bij EuroParcs IJsselmeer verblijft u in een comfortabele bungalow direct aan het water en mét een eigen aanlegsteiger. U kunt gemakkelijk een bootje aanmeren bij uw bungalow om even in uw tuin te genieten van het zonnetje. Een zomervakantie in Noord-Holland bij EuroParcs IJsselmeer: die móét u een keer beleefd hebben!

 
 
 

Huisje huren in de zomervakantie in Nederland

Onze bungalows bieden plaats voor 4 tot 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikt u over een compleet ingerichte keuken, een ruime woonkamer, slaapkamers met comfortabele bedden en een tuin aan het water. U kunt uw auto en zelfs uw boot kwijt bij de bungalow in de zomervakantie in Nederland. De huisjes bieden namelijk een parkeerplaats én een aanlegsteiger. En wilt u het thuisfront op de hoogte houden van uw zomervakantie in Noord-Holland? Geen probleem, u beschikt namelijk over gratis WiFi in uw bungalow. Boek een comfortabele bungalow in de zomervakantie en geniet van een zonnig verblijf direct aan het water!

 

Uw bungalow in het kort

  • 4- tot 6-persoons huisjes
  • Tuin aan het water
  • Gratis WiFi
  • Bootverhuur op het park
  • Privé parkeerplaats
 

Een sfeerimpressie van uw zomervakantie 📸

 

Zomertips bij EuroParcs IJsselmeer

Waarom een zomervakantie in Noord-Holland bij EuroParcs IJsselmeer nu zo bijzonder is? Er is van alles te ondernemen op én rondom het water. Huur een bootje op ons park en voel de vrijheid op het water. Natuurlijk kunt u ook uw eigen boot meenemen. Maak uw hoofd ook eens leeg met een zomerse fietstocht langs het IJsselmeer. Voor uw kinderen is er ook van alles te beleven. Zij leven zich uit in ons binnenzwembad mét 50 meter lange glijbaan, maken plezier met ons enthousiaste animatieteam of maken vakantievriendjes in de speeltuinen. Vanaf het park kunt u ook gemakkelijk een dagje naar Amsterdam, Volendam of Alkmaar. Genoeg te beleven tijdens de zomervakantie in Noord Holland!