1. Bungalowpark in Medemblik
  2. Vakantiehuizen direct aan het water
  3. Vele vaar- en vismogelijkheden

Zomervakantie in Noord-Holland

Een zomer boordevol water, natuur én ontspanning: dat klinkt toch als muziek in de oren? Heerlijk bootje varen, vissen in het zonnetje of een actieve watersport beoefenen. Bij EuroParcs IJsselmeer kan het allemaal. De ligging nabij het IJsselmeer en direct aan het water van De Vliet leent zich uitstekend voor allerlei wateractiviteiten. En niets is zo fijn als midden in de zomer in de buurt van water te zijn. Een zomervakantie in het Noord-Hollandse Medemblik zult u dan ook niet snel vergeten.

Bij EuroParcs IJsselmeer verblijft u in een comfortabele bungalow direct aan het water én met een eigen aanlegsteiger. U geniet daardoor altijd van een adembenemend uitzicht. Bovendien kunt u gemakkelijk uw bootje aanmeren bij uw bungalow om even in uw tuin te genieten van het zonnetje. Een zomervakantie in Noord-Holland bij EuroParcs IJsselmeer: die móét u een keer beleefd hebben!

 

Uw bungalow in de zomervakantie

Onze bungalows bieden plaats aan 4 tot 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikt u over een compleet ingerichte keuken, een ruime woonkamer, slaapkamers met comfortabele bedden en een tuin aan het water. U kunt uw auto en zelfs uw boot kwijt bij de bungalow in de zomervakantie. Ze bieden namelijk een parkeerplaats én een aanlegsteiger. En wilt u het thuisfront op de hoogte houden van uw zomervakantie in Noord-Holland? Geen probleem, u beschikt namelijk over gratis WiFi in uw bungalow.

➤ Geschikt voor 4 tot 6 personen
➤ Direct aan het water
➤ Met privé aanlegsteiger
➤ Gratis WiFi in uw bungalow 
➤ Parkeren bij uw bungalow

Zomertips bij EuroParcs IJsselmeer

Waarom een zomervakantie in Noord-Holland bij EuroParcs IJsselmeer nu zo bijzonder is? Er is van alles te ondernemen op én rondom het water. Huur een bootje op ons park en voel de vrijheid op het water. Natuurlijk kunt u ook uw eigen boot meenemen. Maak uw hoofd ook eens leeg met een zomerse fietstocht langs het IJsselmeer. Voor uw kinderen is er ook van alles te beleven. Zij leven zich uit in ons binnenzwembad mét 50 meter lange glijbaan, maken plezier met ons enthousiaste animatieteam of maken vakantievriendjes in de speeltuinen.

➤ Bootje huren op het park
➤ Suppen, zeilen of kitesurfen
➤ Fietsen en wandelen bij het IJsselmeer
➤ Sprookjeswonderland met de kids
➤ Dagje Amsterdam, Volendam of Alkmaar

 

Huur een comfortabele bungalow in de zomervakantie en geniet van een zonnig verblijf direct aan het water. EuroParcs IJsselmeer is the place to be voor een zomervakantie in Noord-Holland. Laat u verrassen door wat er allemaal te beleven valt in het waterrijke Medemblik!

 
Boek nu uw zomervakantie