1. Huisdieren toegestaan
  2. Wandelen langs het IJsselmeer
  3. Dichtbij recreatiegebied de Vooroever

Vakantiepark met uw hond

Op zoek naar een plek waar u op vakantie kunt met uw trouwe viervoeter? Bij Bungalowpark Zuiderzee in het waterrijke Medemblik mag uw huisdier mee op vakantie! In bepaalde bungalows zijn huisdieren toegestaan, mits u dit van tevoren aangeeft. Op het vakantiepark met hond kunt u één huisdier (tegen betaling) meenemen. Wilt u met meerdere huisdieren op vakantie? Dit is enkel op aanvraag mogelijk. In de vakantiehuizen aan het water zijn honden op de begane grond toegestaan. Met een prachtige ligging bij het IJsselmeer is Bungalowpark Zuiderzee een ideaal vakantiepark in Noord-Holland met uw hond! U kunt er namelijk prachtige wandelingen langs het water maken. Na zo’n wandeling komt u heerlijk tot rust op ons bungalowpark met uw hond!

Uw vakantiehuis in Noord-Holland is geschikt voor maximaal 4 tot 6 personen en biedt parkeergelegenheid voor één auto. De bungalow heeft openslaande deuren naar een ruim terras, waar u en uw viervoeter genieten van het zonnetje met een prachtig uitzicht op het water. U beschikt over een eigen aanlegsteiger, waar u zo op een bootje kunt stappen om de omgeving van Medemblik op het water te ontdekken. Op het vakantiepark huurt u gemakkelijk een motorboot, sloep, kano of kajak. Zowel op het water als op het land is de omgeving van Medemblik prachtig. Geniet van een heerlijke vakantie op het vakantiepark in Noord-Holland met uw hond!

Vakantiepark Noord-Holland met hond

Wanneer u verblijft op het het vakantiepark met uw hond, is er genoeg te beleven voor u en uw viervoeter. Aan de overzijde van het park ligt recreatiegebied de Vooroever, waar het heerlijk vertoeven is! Het gebied bestaat uit groene weiden, bomen en struiken en een zandstrand, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen met uw huisdier. Honden zijn aangelijnd welkom. Buiten het broedseizoen mag de hond lekker spelen en rennen in de losloopgebieden op de Vooroever. Op het vakantiepark moeten huisdieren een vlooienband dragen of dienen hiervoor behandeld te zijn. Wij verzoeken u uw hond buiten het park uit te laten en uw huisdier aangelijnd te houden op het park. Bungalowpark Zuiderzee biedt tal van faciliteiten voor onvergetelijke dagen op het vakantiepark in Noord-Holland met uw hond. Ontspan in het verwarmde binnenzwembad, geniet van een hapje en drankje bij de brasserie of geniet op het zandstrand met uitzicht over het IJsselmeer.

Let op: niet in iedere bungalow zijn huisdieren toegestaan. Wanneer u vooraf aangeeft dat uw viervoeter meekomt, kunnen we een geschikte bungalow toekennen. Beleef een fijne vakantie in eens vakantiehuis met uw hond in Nederland!

Boek een vakantiehuis met uw hond