EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Vakantiehuis met boot

Vakantiehuis met boot

  • Bungalows aan het water
  • Vakantie met uw eigen boot
  • Bootverhuur op het park

Vakantie vieren met boot

Wilt u binnenkort met uw eigen boot op vakantie in Nederland? Dat kan bij EuroParcs IJsselmeer in het waterrijke Medemblik in Noord-Holland. Het vakantiepark ligt aan het water van De Vliet en vlak bij het prachtige IJsselmeer. De ideale locatie om op vakantie met de boot te gaan! De bungalows liggen aan het water en beschikken over een privé steiger, zodat u uw boot gemakkelijk kunt aanleggen bij uw vakantiehuis. Beschikt u niet over een eigen boot? Geen probleem, want bij ons kunt u een huisje mét een boot huren. Tip: vanuit uw vakantiehuis met boot beleeft u ook een onvergetelijke visvakantie in Nederland!

 

Huisje met een boot huren

Een vakantiehuis met boot huren bij EuroParcs IJsselmeer betekent genieten van een onvergetelijke vakantie op een schitterende locatie in Noord-Holland. Onze bungalows zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn daarmee ideaal voor een vakantie met het gezin. Wedden dat de kinderen een dagje varen leuk én spannend vinden! Op het hele park beschikt u over gratis wifi, zodat u altijd bereikbaar bent en het thuisfront zo nu en dan een leuke update van uw vakantie kunt sturen. Uw vakantiewoning met boot is modern ingericht en biedt altijd een schitterend uitzicht op het water. Tip: voor nét een beetje extra luxe kiest u een wellness bungalow met sauna. Dat is pas écht ontspannen tijdens uw vakantie met de boot!

Uw vakantiewoning met boot:

  • Voor maximaal 6 personen
  • Direct aan het water
  • Met eigen aanlegsteiger
  • Privé wellness bij te boeken
  • Bootverhuur en trailerhelling
  • Gratis WiFi

Op vakantie met de boot bij EuroParcs IJsselmeer

Boot informatie

Heeft u een eigen boot voor het binnenwater rondom het park? Via de boothelling op het park kunt u uw boot te water laten om vervolgens door te varen naar uw bungalow, waar u de boot kunt aanmeren aan een eigen aanlegsteiger. De steigers zijn max. 6 meter lang. Bij de steigers varieert de diepte van 50 cm tot 100 cm. Let op; het binnenwater rondom het park heeft een gemiddelde doorvaarhoogte van ongeveer 1.40 m. Bij sommige routes kunt u maar tot slechts 1 meter hoogte doorvaren. De boten en kano's die wij op het park verhuren zijn niet geschikt voor het IJsselmeer en mogen alleen gebruikt worden op het binnenwater. Wilt u een dagje varen op het IJsselmeer? Daarover vindt u hier meer informatie.

Beoordeling | 8,1

"Enorm leuk dat elk huisje een eigen steiger heeft; genoten van het vissen en varen!"

Ontdek EuroParcs IJsselmeer en Medemblik

Kom een huisje huren aan het water met boot en voel de vrijheid op het water. Naast een prachtige waterrijke omgeving, die onlosmakelijk verbonden is met de regio West-Friesland, heeft EuroParcs IJsselmeer véél meer te bieden. Beleef waterplezier in ons verwarmde binnenzwembad met 50 meter lange glijbaan, kom optimaal tot rust op ons zandstrand aan het IJsselmeer of reserveer een fiets en ontdek de omgeving van Medemblik! In de avond kunt u zich culinair laten verrassen bij Brasserie ‘t Stolpje of zelf een heerlijke maaltijd bereiden in uw bungalow aan het water. Wist u dat Medemblik dé hotspot is op het gebied van kitesurfen? Dankzij de langgerekte kustlijn met op veel plaatsen ondiep water kunt u hier heerlijk kitesurfen.

Gaat u met uw eigen boot op vakantie in Nederland of kiest u ervoor een vakantiehuis met boot te huren? Bij ons bent u op de juiste plek; met een bootverhuur en trailerhelling op het park, een eigen aanlegsteiger bij uw bungalow en schitterende wateren in de omgeving beleeft u een onvergetelijke vakantie aan het water!

 
 

📍 Waar kan ik op vakantie met mijn eigen boot?

Dat kan bij EuroParcs IJsselmeer in het Noord-Hollandse Medemblik. Ons bungalowpark heeft een uitgebreid aanbod aan accommodaties waardoor u een vakantiehuis met boot kunt huren die bij uw wensen aansluit.

🚣 Op welk vakantiepark kan ik een huisje met boot huren?

Op ons vakantiepark aan het water verkent u optimaal de wateren van Medemblik. Bij ons kunt u namelijk een huisje huren aan het water met een boot. U heeft de keuze uit een motorboot of sloep. Ook is het mogelijk uw eigen boot mee te nemen en deze aan te leggen bij uw bungalow.

📆 Waar kan ik last minute een vakantiehuis met boot huren?

Als u last minute er nog even tussenuit wilt zit u bij EuroParcs IJsselmeer goed. Bij ons kunt u een paar dagen voor uw aankomstdag nog een vakantiewoning met boot boeken. Bekijk de beschikbaarheid en geniet van een heerlijke last minute vakantie met de boot!