1. Bungalows aan het water
  2. 21 km vanaf Hoorn
  3. Verwarmd binnenzwembad

Vakantiepark bij Hoorn

Heeft u plannen voor een vakantie in de veelzijdige provincie Noord-Holland? Dan mag een bezoekje aan de prachtige stad Hoorn niet ontbreken. Deze historische stad móét u een keer gezien hebben. Het verleden van de Verenigde Oost-Indische Compagnie komt u overal nog tegen en dat geeft Hoorn een bijzondere sfeer! Een vakantiepark vlakbij Hoorn biedt een ideale uitvalsbasis om de stad van top tot teen te ontdekken. EuroParcs IJsselmeer, in het waterrijke Medemblik, ligt op slechts 21 km afstand van Hoorn. Binnen 25 minuutjes met de auto staat u in het bruisende stadscentrum.

Ons bungalowpark vlakbij Hoorn beschikt over ruime bungalows aan het water. Het park ligt bovendien aan het IJsselmeer; ideaal voor de watersportliefhebbers onder ons. U kunt hier uitstekend zwemmen, zeilen, surfen, varen of vissen. Neem uw eigen boot mee en ontdek de schitterende wateren van Noord-Holland. Uw boot legt u vervolgens gemakkelijk aan bij de aanlegsteiger van uw bungalow. Beschikt u zelf niet over een boot? Geen probleem, want op ons vakantiepark vlakbij Hoorn huurt u gemakkelijk een motorboot of sloep. Ontdek de omgeving op het water of op het land en beleef een heerlijke vakantie.

Bekijk direct het aanbod
 

Vakantiehuis in de buurt van Hoorn

Een huis huren vlakbij Hoorn is altijd een goed idee en al helemaal wanneer u dit doet bij EuroParcs IJsselmeer. U verblijft in bungalows aan het water van De Vliet; een prachtig uitzicht is daardoor altijd gegarandeerd. Ziet u uzelf al zitten in het zonnetje op uw ruime terras aan het water? Neem uw laptop mee en kijk uw favoriete serie; u beschikt namelijk over gratis WiFi op het hele park. De huizen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en bieden parkeergelegenheid voor uw auto. Voor nét een beetje extra luxe kiest u de wellness bungalow, waar u helemaal ontspant in de sauna. Dat is pas echt genieten in uw vakantiehuis bij Hoorn!

Faciliteiten van EuroParcs IJsselmeer

Heerlijk ontspannen baantjes trekken, razendsnel van de 50 meter lange glijbaan of spetteren in de stroomversnelling; in het verwarmde binnenzwembad van EuroParcs IJsselmeer is dit allemaal mogelijk. Waterpret gegarandeerd! Waar u ook waterpret beleeft, is bij het zandstrand aan het IJsselmeer. Neem een verfrissende duik of bekijk vanaf de kant hoe diverse watersporters zich uitleven op het water. Komen de kinderen ook mee? Zij vermaken zich uitstekend bij het animatieteam (zomervakantie) of springen, glijden en klimmen in de speeltuinen. Een vakantiehuis vlakbij Hoorn betekent een onvergetelijke vakantie voor jong én oud.

Een sfeerimpressie van ons bungalowpark nabij Hoorn

Wat te doen in Hoorn?

Wanneer u een huis wil huren bij Hoorn, mag een bezoekje aan het Stoomtram Museum niet ontbreken. Ga op een spannende tijdreis met de stoomtram en de boot langs de drie steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Leer ook eens over het verre verleden van Hoorn bij het Westfries Museum of zoek herkenningspunten uit de laatste jaren bij het Museum van de Twintigste Eeuw. Struin daarna door de leuke winkelstraatjes, ontdek het veelzijdige aanbod en wie weet vindt u nog leuke souvenirtjes voor de thuisblijvers. Met een goede ligging nabij Hoorn, uitstekende parkfaciliteiten en ruime bungalows aan het water is EuroParcs IJsselmeer uw ideale vakantiebestemming.

5 tips voor een dagje Hoorn:
 
  1. Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik
  2. Westfries Museum
  3. Museum van de Twintigste Eeuw
  4. Jachthavens en schip de Halve Maen
  5. De Waag (toeristische kaasmarkt)
 
Boek dit vakantiepark bij Hoorn