Animatie bij EuroParcs IJsselmeer

Een vakantie is pas echt een vakantie als er animatie aanwezig is!

Iedere vakantieperiode worden er leuke animatie activiteiten georganiseerd voor jong en oud! Van heerlijk knutselen in het restaurant tot onze welbekende poolparty's en drijf-in (bioscoop)avonden in het zwembad, niets is te gek. 

Iedere vakantieperiode maakt ons animatieteam er een feestje van!

Voor aankomende decembermaand hebben wij weer veel leuke activiteiten op de planning staan. 

Kom bijvoorbeeld Sinterklaas vieren bij ons op Europarcs IJsselmeer!

  • Schoentje knutselen en zetten
  • Zoek de Gouden chocoladeletter
  • Pepernoten bakken
  • Pietenmuts knutselen
  • Intocht kijken

Ga gezellig een dagje met het gehele gezin naar Medemblik en verwelkom de Sint op zaterdag 12 november. De optocht van Sint en zijn pieten door Medemblik is echt een groot feest.

Bij genoeg aanmeldingen komen op zondag 4 december de pieten met een echte pakjesboot de kadootjes tot aan jouw vakantiewoning brengen. Onze vakantiewoningen en watervilla's liggen namelijk allemaal aan het water, met eigen aanlegsteiger.

Naast de activiteiten op het park, hebben wij ook veel activiteiten in de omgeving van Medemblik op een rijtje gezet. Ga een dagje naar Sprookjeswonderland, mee met de Stoomtram van Hoorn - Medemblik, naar het Stoommachinemuseum (tegenover ons park) of bezoek een van de grootste kerstshows van Nederland in Tuincentrum de Boet. Er is van alles te doen en voor ieder wat wils. 

Europarcs App

Ons animatieprogramma tijdens schoolvakanties kan je ook altijd terugvinden via de Europarcs App. Download in de App- of Playstore, switch naar EuroParcs IJsselmeer en klik op activiteiten. 

 

Een paar leuke foto's van ons animatieprogramma! ⤵

Op het park

Bekijk vergelijkbare faciliteiten