EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Bungalow met hond

Bungalow met hond

  • Bungalows aan het water
  • Voor 2 tot 6 personen
  • Maximaal 2 honden toegestaan

Bungalow met uw hond in Noord-Holland

Kunt u geen oppas regelen voor uw hond of wilt u uw trouwe viervoeter gewoon niet thuis achterlaten tijdens uw vakantie? Bij EuroParcs IJsselmeer snappen we dat heel goed. Daarom kunt u bij ons een bungalow huren mét uw hond. Ons vakantiepark bij het IJsselmeer is the place to be voor een vakantie met uw huisdier. Maak de mooiste wandelingen langs het IJsselmeer of laat uw hond lekker ravotten en spelen in de losloopgebieden van de Vooroever. Na een enerverende dag komt u ultiem tot rust in één van onze bungalows met omheinde tuin, samen met uw hond. Onze bungalows liggen allemaal aan het water en beschikken stuk voor stuk over een privé aanlegsteiger. De mogelijkheden voor vissen en varen zijn daarmee enorm! Één ding is zeker: u geniet optimaal in uw vakantiehuis in Noord-Holland mét uw hond!

Wij verzoeken u om tijdens het reserveren aan te geven dat uw huisdier meekomt. Dan selecteren wij een passende bungalow voor u én uw hond.

 

Bungalow met uw hond bij EuroParcs IJsselmeer

Tijdens uw verblijf in een huisje in Noord-Holland met uw hond profiteert u van vele gemakken. Onze bungalows zijn modern ingericht met o.a. een ruime woonkamer, een compleet ingerichte keuken, drie slaapkamers en een badkamer. De twee verdiepingen tellende bungalows bieden plaats aan 2 tot 6 personen én maximaal 2 huisdieren. Perfect voor een vakantie met uw geliefde, gezin of vrienden. Wilt u graag een bungalow huren met uw hond aan het water? Dan hebben wij goed nieuws! Alle bungalows liggen namelijk direct aan het water van De Vliet. Dankzij een eigen aanlegsteiger zijn de huizen uitermate geschikt voor een vis- of vaarvakantie! Tip: ook voor een last minute bungalow met uw hond kunt u altijd bij ons terecht.

Bungalow huren met uw hond:

  • Huisdiervriendelijke bungalows
  • Geschikt voor 2 tot 6 personen
  • Maximaal 2 huisdieren per bungalow
  • Uw hond gelieve uitlaten buiten het park
  • Uw hond gelieve aangelijnd op het park
 

Ontdek waterrijk Medemblik

EuroParcs IJsselmeer kent een prachtige ligging in het toeristische Medemblik en vlak bij het IJsselmeer. Deze omgeving leent zich perfect voor de mooiste wandelingen met uw huisdier! Vanaf ons vakantiepark staat u binnen 5 minuten op recreatieterrein de Vooroever. Hier vindt u maar liefst drie hondenlosloopgebieden! Laat uw trouwe viervoeter lekker spelen met andere hondenvriendjes en keer ‘s avonds terug naar uw vakantiewoning in Noord-Holland met uw hond.

Faciliteiten van EuroParcs IJsselmeer

Tijdens uw vakantie bij EuroParcs IJsselmeer met uw hond hoeft u natuurlijk het park niet te verlaten. Ook op het park is er van alles te beleven! Schuif gezellig aan bij Brasserie ‘t Stolpje, terwijl uw kinderen waterpret beleven in het binnenzwembad of lekker klimmen en klauteren in de speeltuinen. Een bootje huren, een watersport beoefenen of vissen behoren ook tot de mogelijkheden. En dit alles vanuit uw comfortabele bungalow mét uw hond.

 

"De ligging van het huisje was perfect. Het ontvangst was heel vriendelijk. Heerlijk park met een mooie omgeving. Ook het personeel bij 't Stolpje was heel servicegericht. Dank voor het fijne verblijf!" Beoordeeld met een 9.0 door Diana.

 
Boek een bungalow mét uw hond