EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
vissen

Vissen

Vergeet vooral niet uw hengel mee te nemen op vakantie. Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de prachtige wateren, het doorgaande vaarwater van de Groote Vliet.
U kunt vanaf de bungalow veel soorten vissen vangen.

Vist u graag op Voorn of Brasem? Dan zit u bij ons goed. Ook voor Schub-, Spiegel en Graskarper kunt u bij ons terecht. Zelfs de Snoek laat zich regelmatig zien. 
In de omgeving van ons park zijn er ook talloze visplekken al dan niet met een verstevigde houten steiger.

Voor al uw hengelsportbenodigdheden en visvergunning kunt u terecht bij Hengelsport speciaalzaak Pets en Co de Moel in Wervershoof. Deze hengelsportzaak biedt u naast vers aas zoals maden en wormen, ook alle andere materialen om vis te vangen (www.alleshengelsport.nl). In de winkel kunt u om een plattegrond vragen met de viswateren in de buurt. De winkel is geopend van maandag tot zaterdag vanaf 8.30 en heeft vrijdags koopavond tot 21.00.

 
Vissen
 

Visgids West-Friesland

Ontdek de Westfriese wateren samen met Tinus, opzoek naar meervallen, roofblei, karpers en snoeken. Met zijn boot ga je van 08:00 tot 16:00 uur vissen. Vanuit Andijk zijn er verschillende vis stekken bereikbaar, voor een geslaagde dag vissen ga je mee met de Visgids!

 

Lees meer