EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Weekend weg Hemelvaart

Hemelvaartweekend weg

  • Hemelvaart weekend weg
  • Bungalowpark in Medemblik
  • Vakantiehuizen aan het water

Weekend weg met Hemelvaart

Met Hemelvaart er even heerlijk tussenuit? Groot gelijk. Dankzij de extra vrije dag kunt u met Hemelvaart een lang weekend weg. En waar kunt u dit nu het beste vieren dan in Noord-Holland bij EuroParcs IJsselmeer! Ons vakantiepark in Medemblik ligt vlak bij het IJsselmeer en onze vakantiehuizen liggen direct aan het water van De Vliet. Maak tijdens uw Hemelvaart vakantie een fietstocht langs het water en geniet van het prachtige uitzicht. Na afloop komt u helemaal tot rust in een van onze bungalows. Mogen wij u binnenkort verwelkomen met Hemelvaart bij EuroParcs IJsselmeer?

Zoek en boek uw vakantie met Hemelvaart ⤵

 

Huisje huren met Hemelvaart

Uw bungalow met Hemelvaart is geschikt voor 2 tot 6 personen en is voorzien van diverse gemakken. Bereid een maaltijd in de compleet ingerichte keuken, speel spelletjes in de sfeervolle woonkamer met televisie of geniet van de buitenlucht op het terras via de openslaande deuren. In de slaapkamers geniet u van een goede nachtrust op de comfortabele bedden en in de moderne badkamer bevindt zich een douche of een ligbad en toilet. Als het weer mee zit kunt u met uw eigen of gehuurde boot de wateren rondom Medemblik verkennen; deze kunt u aanleggen bij uw vakantiehuis met aanlegsteiger. Geniet onbezorgd met Hemelvaart!

Uw verblijf in het kort

 
  • Compleet ingerichte keuken met apparaten
  • Comfortabele bedden
  • Badkamer met apart toilet
  • Terras aan het water
  • Uitzicht op het water
  • Gratis WIFI

Uw Hemelvaart vakantie

Wanneer u uw weekend weg met Hemelvaart bij ons doorbrengt, profiteert u optimaal van de parkfaciliteiten. Voor veel waterplezier kunt u terecht in ons binnenzwembad met glijbaan. Uw kinderen vermaken zich opperbest op het zandstrand met uitzicht over het IJsselmeer, in de speeltuinen of op de sportvelden. Bent u een water- of visliefhebber? Huur bij ons een boot of een kano of gooi uw hengel uit vanaf uw aanlegsteiger. Na afloop geniet u van een lekkere maaltijd bij Brasserie 't Stolpje. Kortom: u verveelt zich geen moment op ons vakantiepark aan het water.