1. Hemelvaart weekend weg
  2. Bungalowpark in Medemblik
  3. Vakantiehuizen aan het water

Weekend weg met Hemelvaart

Met Hemelvaart er even heerlijk tussenuit? Groot gelijk. Dankzij de extra vrije dag kunt u met Hemelvaart een lang weekend weg. En waar kunt u dit nu het beste vieren dan in Noord-Holland bij EuroParcs IJsselmeer! Ons vakantiepark in Medemblik ligt vlak bij het IJsselmeer en onze vakantiehuizen liggen direct aan het water van De Vliet. Maak tijdens uw Hemelvaart vakantie een fietstocht langs het water en geniet van het prachtige uitzicht. Na afloop komt u helemaal tot rust in een van onze bungalows. Bij ons kunt u een huisje huren met Hemelvaart geschikt voor gezinnen (met kinderen) en vriendengroepen. Mogen wij u binnenkort verwelkomen met Hemelvaart bij EuroParcs IJsselmeer?

Hemelvaart 2022: 26 mei
Hemelvaart weekend 2022: 25 t/m 30 mei

Huisje huren met Hemelvaart

Uw bungalow met Hemelvaart is geschikt voor 2 tot 6 personen en voorzien van diverse gemakken. Bereid een maaltijd in de compleet ingerichte keuken, speel spelletjes in de sfeervolle woonkamer met televisie of geniet van de buitenlucht op het terras via de openslaande deuren. In de slaapkamers geniet u van een goede nachtrust op de comfortabele bedden en in de moderne badkamer bevindt zich een douche of een ligbad en toilet. Als het weer mee zit kunt u met uw eigen of gehuurde boot de wateren rondom Medemblik verkennen; deze kunt u aanleggen bij uw vakantiehuis met aanlegsteiger. Geniet onbezorgd met Hemelvaart!

Uw Hemelvaart vakantie

Wanneer u uw weekend weg met Hemelvaart bij ons doorbrengt, profiteert u optimaal van de parkfaciliteiten. Voor veel waterplezier kunt u terecht in ons binnenzwembad met glijbaan. Uw kinderen vermaken zich opperbest op het zandstrand met uitzicht over het IJsselmeer, in de speeltuinen of op de sportvelden. Bent u een water- of visliefhebber? Huur bij ons een boot of een kano of gooi uw hengel uit vanaf uw aanlegsteiger. Na afloop geniet u van een lekkere maaltijd bij Brasserie 't Stolpje. Kortom: u verveelt zich geen moment op ons vakantiepark aan het water.

Bekijk de faciliteiten

Uw Hemelvaart vakantie bij EuroParcs IJsselmeer

Wat te doen in de omgeving?

  1. Sprookjeswonderland in Enkhuizen
  2. Zuiderzeemuseum in Enkhuizen
  3. Volendam, Hoorn en Amsterdam
  4. Fietsen of wandelen door de omgeving
  5. Watersporten beoefenen
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Beoordeling | 8,4 | Kurt

"De ligging, de ontvangst, het huisje en de faciliteiten op het park en een prachtige omgeving, ik vind het een aanrader."