EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Meivakantie Noord-Holland
  • Meivakantie aan het water in Noord-Holland
  • Vlakbij het IJsselmeer
  • Overdekt zwembad mét glijbaan

Meivakantie bij EuroParcs IJsselmeer

Bent u wel toe aan een ontspannen vakantie in mei? De meivakantie leent zich hier uitstekend voor. De kinderen zijn vrij van school, het lentezonnetje tovert zich tevoorschijn. Dé ideale gelegenheid om er even heerlijk tussenuit te gaan met het hele gezin! Bij EuroParcs IJsselmeer in het waterrijke Medemblik verblijft u in bungalows aan het water. Neem uw eigen boot mee of huur een motorboot of sloep ons park, voel de vrijheid op het water en leg uw boot daarna gemakkelijk aan bij de aanlegsteiger van uw bungalow. Makkelijker kunnen we het niet maken tijdens uw meivakantie aan het water.

 

Zoek en boek uw meivakantie ⤵

Wat te doen tijdens de meivakantie?

Het mooie weer tijdens in mei leent zich uitstekend voor een meivakantie aan het water. U beleeft actie én ontspanning bij EuroParcs IJsselmeer. Ga zeilen, surfen, varen, zwemmen of vissen in het water van De Vliet of het IJsselmeer, dat slechts door een dijk wordt gescheiden van ons bungalowpark. Na een actief dagje kunt u heerlijk ontspannen en zonnebaden op ons strandje. In Nederland is mooi weer niet altijd gegarandeerd, maar op ons vakantiepark hoeft u zich over het weer geen zorgen te maken. In de meivakantie is ons binnenzwembad namelijk open! Baantjes trekken in het 20 meter bad of razendsnel van de 50 meter lange glijbaan, durft u het aan?

Een sfeerimpressie van EuroParcs IJsselmeer

 

De omgeving tijdens de meivakantie

Ontdek de omgeving van Medemblik tijdens de meivakantie. Bezorg de kinderen een onvergetelijke dag bij Sprookjeswonderland in Enkhuizen of beleef oneindig veel speelplezier bij Funfestijn Medemblik. Breng een bezoekje aan de steden Amsterdam, Hoorn, Enkhuizen of Alkmaar. Voor de cultuursnuivers is er het Zuiderzeemuseum, Meelmolen de Herder, Stadsbrouwerij Radboud, Kasteel Radboud, Stoommachine Museum en Bakkerij Museum "De Oude Bakkerij". Bent u een echte actieveling? Er zijn diverse (water)sporten te beoefenen, zoals varen, kitesurfen, suppen, golfen en zeilen. Kortom, genoeg te beleven tijdens uw meivakantie in Nederland

 
 
 

Meivakantie to do:

 
  • Sprookjeswonderland bezoeken
  • Eén van de grote steden bezoeken
  • Diverse watersporten beoefenen
  • De musea ontdekken
  • Lol hebben in Samcity Hoorn