1. Meivakantie aan het water in Noord-Holland
  2. Vlakbij het IJsselmeer
  3. Overdekt zwembad mét glijbaan

Meivakantie bij EuroParcs IJsselmeer

Bent u wel toe aan een ontspannen weekendje of weekje weg? De meivakantie leent zich hier uitstekend voor. De kinderen zijn vrij van school, het lentezonnetje tovert zich tevoorschijn. Dé ideale gelegenheid om er even heerlijk tussenuit te gaan met het hele gezin! Bij EuroParcs IJsselmeer in het waterrijke Medemblik verblijft u in bungalows aan het water. Vanaf uw ruime terras geniet u daarom altijd van een schitterend uitzicht. De oplopende temperaturen en het voorjaarszonnetje maken een vaartocht over het water van De Vliet wel erg verleidelijk. Neem uw eigen boot mee of huur een motorboot of sloep ons park, voel de vrijheid op het water en leg uw boot daarna gemakkelijk aan bij de aanlegsteiger van uw bungalow. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Wat te doen tijdens de meivakantie?

Het mooie weer tijdens de meivakantie leent zich uitstekend voor een vakantie aan het water. U beleeft actie én ontspanning bij EuroParcs IJsselmeer. Ga zeilen, surfen, varen, zwemmen of vissen in het water van De Vliet of het IJsselmeer, dat slechts door een dijk wordt gescheiden van ons bungalowpark. Na een actief dagje kunt u heerlijk ontspannen en zonnebaden op ons strandje. In Nederland is mooi weer niet altijd gegarandeerd, maar op ons vakantiepark hoeft u zich over het weer geen zorgen te maken. In de meivakantie is ons binnenzwembad namelijk open! Baantjes trekken in het 20 meter bad of razendsnel van de 50 meter lange glijbaan, durft u het aan?

Ontdek ook zeker de bruisende omgeving van Medemblik tijdens de meivakantie. Bezorg de kinderen een onvergetelijke en sprookjesachtige dag bij Sprookjeswonderland in Enkhuizen of beleef oneindig veel speelplezier bij Funfestijn Medemblik.

Een sfeerimpressie van EuroParcs IJsselmeer