EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Heerlijk ontspannen in de rustige omgeving van het park, uitwaaien aan het IJsselmeer en genieten wat Medemblik u te bieden heeft. Toch ligt onze bruisende hoofdstad niet ver het park vandaan en maakt het een leuke bijkomstigheid om een dagbezoek Amsterdam aan uw vakantie toe te voegen.

Bezoek een van de vele musea, bijvoorbeeld het geheel gerenoveerde Rijksmuseum, het Anne Frank huis of het van Gogh Museum. Vaar door de Amsterdamse grachten en bewonder al die mooie grachtenpanden, waar Amsterdam om bekend staat! Wist u dat de Amsterdamse grachtengordel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat?

Er is zoveel te beleven, eigenlijk teveel om op te noemen. Een dagje Amsterdam is dan ook zeker de moeite waard, voor zowel jong als oud.

Parkeren duur? Niet op een van de P+R parkeergelegenheden! Voor nog geen tien Euro heeft u de auto geparkeerd en reist u in enkele minuten met het gezin of gezelschap naar de plaats van bestemming, hartje Amsterdam.

P+R Sloterdijk is de dichtstbijzijnde P+R nabij EuroParcs IJsselmeer, en bedraagt een 30 minuten reistijd met de auto. U betaalt na aankomst vanaf 10.00 uur slechts € 1,- om uw auto te parkeren, max. 24 uur. Vervolgens koopt u kaartjes om naar het centrum toe- en weer terug te reizen bij één van de GVB automaten

Meer informatie over parkeren bij P+R vindt u hier.

Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam