EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Varen

Varen

Varen op de wateren rondom Medemblik

Een gezellig dagje met het gezin, bedrijf of familie erop uit? Op EuroParcs IJsselmeer kunt u diverse vaartuigen huren om in Medemblik en de omgeving te varen. Zo verhuren wij sloepen en motorboten.

Let op: onze vaartuigen zijn niet geschikt voor- én niet toegestaan op het IJsselmeer, maar natuurlijk wel op het prachtige vaar- en viswater rondom het park. Bij het afhalen krijgt u van ons een vaar&viskaart van de omgeving mee waar u mag varen met onze vaartuigen. Zo kunt u snel en gemakkelijk de mooiste plekjes bereiken.

Bekijk hier de vaar&viskaart van Medemblik

 

LET OP: Mocht je de boot meerdere dagen achtereenvolgens huren dan is het i.v.m. veiligheid en verzekering verplicht om de boot aan het einde van de dag (16:00) terug te brengen naar de steiger bij het restaurant.

Annuleringsvoorwaarden 


Huurder dient schriftelijk, bij voorkeur aangetekend, te annuleren.
Bij annulering is huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- 15% van de huurprijs bij annulering langer dan 3 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode;
- 50% van de huurprijs bij annulering langer dan 2 maanden maar niet langer dan 3maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode;
- 70% van de huurprijs bij annulering langer dan 1 maand maar niet langer dan 2maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode;
- 90% van de huurprijs bij annulering vanaf 1 dag maar niet langer dan 1maand voor aanvangsdatum van de huurperiode;
- 100% van de huurprijs bij annulering op de aanvangsdatum van de huurperiode.

Indien het vaartuig voor (gedeeltelijk) overeengekomen periode alsnog wordt verhuurd aan een derde, worden de annuleringskosten verminderd met de huuropbrengst.


Verhuurder mag een vast bedrag van € 25,– alsmede redelijke kosten in verband met de annulering in rekening brengen aan de huurder.


Indien de verhuurder de overeengekomen periode annuleert door (bijvoorbeeld) extreem slechte weersomstandigheden, krijgt de huurder 100% van de huurprijs retour.

Happy Boats IJsselmeer

Extra boot informatie

Wilt u uw eigen bootje meenemen? Deze kunt u gemakkelijk via onze boothelling te water laten om vervolgens door te varen naar uw bungalow.
Houd a.u.b. wel rekening met het volgende:

  • Steigers bij de bungalow zijn standaard 6 meter lang
  • Maximale diepte varieert maar is gemiddeld 75-100 cm diepte
  • Doorvaarhoogte van het park naar het IJsselmeer (alleen voor gasten met eigen boot!) 1.40 meter