EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Weekendje weg met Pasen

Weekendje weg met Pasen

  • Vier Pasen in Noord-Holland
  • 4- en 6-persoons bungalows met aanlegsteiger
  • Paasontbijt, paasdiner en workshop
  • Brasserie 't Stolpje
 

Het paasweekend weg

Pasen is altijd een gezellige tijd. De natuur ontwaakt; alles kleurt weer groen en bloemen in de vrolijkste kleuren komen tevoorschijn. Dankzij deze extra vrije dagen, is het een prima gelegenheid om een lekker lang weekendje weg met Pasen te gaan. En waar kunt u dit nu beter vieren dan bij EuroParcs IJsselmeer? Geniet met uw kinderen, familie of met zijn tweetjes van een geweldig paasweekend weg in één van onze comfortabele 4- of 6-persoons bungalows op ons vakantiepark vlak bij het IJsselmeer. Met wie komt u Pasen vieren bij EuroParcs IJsselmeer?

 

🐣 Vrolijk Pasen! Boek nu met 20% korting ↴

 

Bungalow huren met Pasen

Wanneer u Pasen in Noord-Holland doorbrengt bij EuroParcs IJsselmeer verblijft u in comfortabele bungalows voor 4 tot 6 personen. De bungalows zijn stuk voor stuk gelegen aan het water en beschikken over een privé aanlegsteiger voor een sloep of boot. Verder bent u voorzien van een volledig ingerichte keuken met o.a. vaatwasser en (combi-)oven, 3 slaapkamers met comfortabele boxspringbedden en een badkamer met douche, toilet en sommigen met bad. Het ontbreekt u werkelijk aan niets. Met wie komt u verblijven in een bungalow met Pasen?

 

Uw verblijf in het kort

  • Direct gelegen aan het water
  • Volledig ingerichte keuken
  • 3 slaapkamers
  • Parkeerplaats nabij uw bungalow
  • Gratis WiFi
 

Een sfeerimpressie van uw paasweekend weg 📸

Paasvakantie in Noord-Holland

Tijdens uw paasvakantie in Noord-Holland hoeft u zich niet te vervelen bij EuroParcs IJsselmeer. Ontdek de schitterende omgeving van Medemblik en omstreken! Maak eens een strandwandeling of bouw het grootste zandkasteel op de vooroever en snuif de frisse geuren van het IJsselmeer op! Tijdens de paasvakantie hebben wij een activiteitenprogramma opgesteld. Maak een fietstocht onder het genot van het lentezonnetje en rust daarna uit op het terras van onze Brasserie. Geniet van een heerlijk paasontbijt of lentemenu tijdens de paasdagen of geniet in uw eigen vakantiebungalow van onze heerlijke broodjesservice. Wilt u na alle heerlijke maaltijden de calorieën verbranden? Leef u helemaal uit op de all weather tennisbaan op Resort Zuiderzee.