1. Luxe 6 persoons bungalows
  2. Eigen steiger
  3. Aan het vis- en vaarwater
  4. Brasserie 't Stolpje
 

Weekendje weg met Pasen!

Pasen is altijd een gezellige tijd. De natuur ontwaakt; alles kleurt weer groen en bloemen in de vrolijkste kleuren komen tevoorschijn. Dit jaar valt Pasen op 12 en 13 april en op 10 april is het goede vrijdag. Door deze extra vrije dagen, is het een prima gelegenheid om er een lekker lang paasweekend van te maken.

Geniet met uw kinderen, met familie of met zijn tweetjes van een geweldig verblijf in één van onze luxe 6 persoons bungalows

Om uw Paasdagen nog leuker te maken, bieden we een All you can eat diner aan op 1e Paasdag en een Paasontbijt op 1e en 2e Paasdag in onze Brasserie!

  • Pasen: 12 & 13 April 2020
  • Paasweekend: 10 t/m 14 April 2020
  • Paasvakantie: 10 t/m 17 April 2020
 
Boek hier uw Paasverblijf!
 
 

Paasvakantie in Medemblik

Tijdens uw Paasweekend weg hoeft u zich niet te vervelen bij Bungalowpark Zuiderzee. Ontdek de schitterende omgeving van Medemblik en omstreken! Maak frisse wandelingen op de vooroever, en snuif de frisse geuren van het IJsselmeer op!  bezoek paasmarkten in de omgeving en breng een bezoekje aan één van de vele musea die Medemblik u te bieden heeft. Bij onze receptie huurt u gemakkelijk fietsen. Maak een fietstocht onder het genot van het lentezonnetje en rust daarna uit op het terras van onze Brasserie. Geniet van een heerlijk paasontbijt of lentemenu tijdens de paasdagen of geniet in uw eigen vakantiebungalow van onze heerlijke broodjesservice. Wilt u na alle heerlijke maaltijden de calorieën verbranden? Leef u helemaal uit op de all weather tennisbaan op Bungalowpark Zuiderzee. 

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid!
 
All you can eat
All you can eat
Geniet op zondagavond 1e Paasdag van ons All you can eat diner. Vooraf reserveren. Klik op de foto voor meer info!
Vrijdag 10 april 2020 ontvangst met de Paashaas!
Geniet van een heerlijk Paasontbijt op 1e en 2e paasdag in Brasserie 't Stolpje (reserveren vereist)
1e Paasdag gaan we om 11.00 uur paaseieren zoeken en schilderen!
2de Paasdag organiseren wij een Workshop "dikke dames" schilderen. Klik op de afbeelding voor meer info!