EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Oud en nieuw

Oud en nieuw

 
  • Vakantiehuizen voor max. 8 personen
  • Flexibele aankomst en vertrek
  • Vakantiepark met binnenzwembad

Huisje huren met oud en nieuw

Wilt u de jaarwisseling met uw gezin of een stel vrienden vieren? Dan is een vakantiehuis met oud en nieuw op EuroParcs IJsselmeer ideaal. Onze vakantiehuizen aan het water in Noord-Holland bieden plaats aan maximaal 8 personen en zijn voorzien van diverse gemakken. Wij hanteren flexibele aankomst- en vertrekdagen, dus bepaal zelf hoe lang u geniet van een vakantie met oud en nieuw. Tijdens oud en nieuw kunt u in uw huisje ontspannen, maar dit kan ook door middel van onze parkfaciliteiten. Maak een warme nieuwjaarsduik in ons binnenzwembad of laat uw smaakpapillen verwennen met een heerlijke maaltijd bij onze Brasserie. Met wie komt u een huisje huren met oud en nieuw? 

Goed om te weten: ons park is vuurwerkvrij. Ideaal voor een vakantie met huisdieren. 

Boek uw verblijf tijdens oud en nieuw ⤵

 

Huisje huren met oud en nieuw

Uw verblijf in een vakantiehuis met oud en nieuw van EuroParcs IJsselmeer is comfortabel en luxe opgezet. U kunt verblijven in een ruime bungalow aan het water voor maximaal 4, 6 of 8 personen. U heeft hierbij uitzicht op winterse landschap van het IJsselmeer. De bungalows met sauna zijn zeker een aanrader tijdens uw weekend weg met oud en nieuw. Ook in het verwarmde binnenbad kunt u genieten van de warmte. 

Een sfeerimpressie van uw verblijf met oud en nieuw 📸

Oud en nieuw vieren aan het water

3...2...1... Gelukkig nieuw jaar! Oud en nieuw staat helemaal in het thema van oliebollen, champagne, lekker eten en meezingen met de top 2000. In de volledig uitgeruste bungalows kunt u een heerlijk diner bereiden voor uw hele gezelschap. Heeft u geen zin om zelf te koken? Geen probleem! Schuif dan aan in ons restaurant. Tijdens uw verblijf met oud en nieuw kunt u de fantastische omgeving ontdekken. Maak mooie winterse wandelingen langs het IJsselmeer of ontdek de bosrijke omgeving. Dit is zeker de moeite waard! Met wie verblijft u een weekendje met oud en nieuw?

 
 
 

📍 U vindt ons hier