1. Kerst vieren in Noord-Holland
  2. Profiteer van de kerstaanbieding
  3. Kerstarrangementen bij Brasserie 't Stolpje

Kerstvakantie in Noord-Holland

Kerst in Noord-Holland, dat is iets wat iedereen zou moeten beleven. Lange winterse wandelingen langs het IJsselmeer en daarna heerlijk opwarmen met een kop koffie of warme chocolademelk in uw eigen vakantiehuis op Bungalowpark Zuiderzee of in onze Brasserie 't Stolpje. Bungalowpark Zuiderzee in het waterrijke Medemblik, biedt u ongetwijfeld een sfeervolle en warme kerst. Elk afzonderlijk vakantiehuis ligt direct aan het water van De Vliet. Als u geluk heeft, kunt u bij winters weer zo het ijs op schaatsen. Het water rondom het vakantiepark verandert bij een langdurig koude periode in een heus schaatsparadijs. Lukt schaatsen op natuurijs niet, bezoek dan de schaatsbaan in Hoorn of bezoek één van de leuke kerstmarkten in de omgeving, zoals de kerstmarkt in Alkmaar of Enkhuizen.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Huisje huren met kerst

Een huisje huren met kerst bij Bungalowpark Zuiderzee, betekent veel warmte en comfort. U verblijft in luxe ruime bungalow aan het water voor maximaal 4 tot 6 personen met een schitterend uitzicht op het winterse landschap rondom het IJsselmeer. De sauna bungalows zijn zeker een aanrader tijdens uw kerst in Noord-Holland. U geniet hier optimaal van de warmte van een sauna. Waar u ook van warmte kunt genieten tijdens de kerstdagen is in het verwarmde binnenzwembad van het vakantiepark. Even heerlijk ontspannen in het zwembad met glijbaan, borrelbank en apart kinderbad.

Kerst is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met lekker eten. In de volledig uitgeruste open keuken van de bungalows, bereidt u samen met uw gezelschap een heerlijk kerstdiner. Liever niet zelf koken? 1e kerstdag geniet u in Brasserie 't Stolpje van een kerstontbijt, lunch of diner! Bent u benieuwd geworden naar het kerstmenu op 1e kerstdag? Bekijk dan hier het kerstmenu. U beleeft hoe dan ook een ontspannen kerstvakantie in Noord-Holland. 

Niet alleen op ons park is genoeg te beleven, een bezoekje aan de omgeving is ook zeker de moeite waard. Rond kerst zijn er tal van leuke evenementen in de omgeving van Bungalowpark Zuiderzee te vinden. Beleef een kerstshow bij De Boet, ga schaatsen op 't plein of bezoek sprookjeswinterland in Enkhuizen. Bekijk alle evenementen in de omgeving en beleef een magische kerst!

Boek uw kerstvakantie in Noord-Holland

Een winterse sfeerimpressie