1. Kerst vieren in Noord-Holland
  2. Profiteer van de kerstaanbiedingen
  3. Kerstarrangementen bij Brasserie 't Stolpje

Kerstvakantie in Noord-Holland

Kerst in Noord-Holland, dat is iets wat iedereen zou moeten beleven. Lange winterse wandelingen langs het IJsselmeer en daarna heerlijk opwarmen met een kop koffie of warme chocolademelk in uw eigen vakantiehuis op Bungalowpark Zuiderzee. Dit vakantiepark in Noord-Holland, om precies te zijn in het waterrijke Medemblik, biedt u ongetwijfeld een sfeervolle en warme Kerst. Elk afzonderlijk vakantiehuis ligt direct aan het water van De Vliet. Als u geluk heeft kunt u bij winters weer zo het water op schaatsen. Het water rondom het vakantiepark verandert bij een langdurig koude periode in een heus schaatsparadijs. Lukt schaatsen op natuurijs niet? Bezoek dan de schaatsbaan in Hoorn of bezoek één van de leuke kerstmarkten in de omgeving, zoals de kerstmarkt in Alkmaar of Enkhuizen.

 

Huisje huren met Kerst

Een huisje huren met Kerst bij Bungalowpark Zuiderzee betekent veel warmte en comfort. U verblijft in luxe ruime bungalows aan het water voor maximaal 4 tot 6 personen met een schitterend uitzicht op het winterse landschap rondom het IJsselmeer. De wellness bungalows zijn zeker een aanrader tijdens uw Kerst in Noord-Holland. U geniet hier optimaal van de warmte van een sauna en zonnebank. Waar u ook van warmte kunt genieten tijdens de kerstdagen is in het verwarmde binnenzwembad van het vakantiepark. Even heerlijk ontspannen in het zwembad met glijbaan, borrelbank en apart kinderbad.

Kerst is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met lekker eten. In de volledig uitgeruste open keuken van de bungalows bereidt u samen met uw gezelschap een heerlijk kerstdiner. Liever niet zelf koken? Op Kerstavond geniet u in Brasserie ‘t Stolpje van een kerstdiner en op Eerste Kerstdag kunt u bij het restaurant terecht voor een brunch. U beleeft hoe dan ook een ontspannen kerstvakantie in Noord-Holland. Brasserie ‘t Stolpje biedt diverse kerstarrangementen. Hiervoor vragen wij u graag te reserveren via 0227-545955 of info@brasseriehetstolpje.nl.

 
Boek uw Kerst in Noord-Holland

Kerstarrangementen bij Brasserie 't Stolpje

Kerst Noord Holland
Kerst Noord Holland

Klik hier voor de kerstaanbieding

Komt u op kerstavond genieten van ons Kerstdiner? Of neemt u liever plaats aan onze Grillbar? Op 1e Kerstdag serveren wij overdag een heerlijk Kerstbuffet en 2e Kerstdag is de brasserie gesloten. Meer info? Neem snel contact met ons op!

Klik hier voor de kerstbrunch

De kerstbrunch op Eerste Kerstdag vormt één van de hoogtepunten van de culinaire Kerst. Kom heerlijk onbeperkt genieten van ons warm & koud buffet, gezellig samen met uw familie of vrienden! Speciaal voor onze kleine gasten is er een kidsbuffet geopend!

Broodjesservice in de kerstvakantie

Mmmm... Dat ruikt lekker! Heerlijk, die vers afgebakken broodjes van de broodjesservice van Brasserie 't Stolpje. Bestel uw broodjes minimaal één dag van te voren bij de brasserie en 's morgens vanaf 09:00 uur kunt u deze bij ons afhalen.
 

Een winterse sfeerimpressie

Openingstijden met Kerst

Receptie
Kerstavond: 09:00 - 17:00 uur
1e Kerstdag: 11:00 - 14:00 uur
2e Kerstdag: 11:00 - 14:00 uur

Brasserie
Kerstavond: 16:00 - 20:00 uur
1e Kerstdag: 11:00 - 15:00 uur
2e Kerstdag: -

Zwembad
Kerstavond: 09:00 - 17:00 uur
1e Kerstdag: 11:00 - 14:00 uur
2e Kerstdag: 11:00 - 14:00 uur