1. Kerst vieren in Noord-Holland
  2. Profiteer van de kerstaanbieding
  3. Kerstarrangementen bij Brasserie 't Stolpje

Kerstvakantie in Noord-Holland

Kerst in Noord-Holland, dat is iets wat iedereen zou moeten beleven. Lange winterse wandelingen langs het IJsselmeer en daarna heerlijk opwarmen met een kop koffie of warme chocolademelk in uw eigen vakantiehuis op Bungalowpark Zuiderzee. Dit vakantiepark in Noord-Holland, om precies te zijn in het waterrijke Medemblik, biedt u ongetwijfeld een sfeervolle en warme kerst. Elk afzonderlijk vakantiehuis ligt direct aan het water van De Vliet. Als u geluk heeft kunt u bij winters weer zo het water op schaatsen. Het water rondom het vakantiepark verandert bij een langdurig koude periode in een heus schaatsparadijs. Lukt schaatsen op natuurijs niet? Bezoek dan de schaatsbaan in Hoorn of bezoek één van de leuke kerstmarkten in de omgeving, zoals de kerstmarkt in Alkmaar of Enkhuizen.

Huisje huren met kerst

Een huisje huren met kerst bij Bungalowpark Zuiderzee betekent veel warmte en comfort. U verblijft in luxe ruime bungalows aan het water voor maximaal 4 tot 6 personen met een schitterend uitzicht op het winterse landschap rondom het IJsselmeer. De sauna bungalows zijn zeker een aanrader tijdens uw kerst in Noord-Holland. U geniet hier optimaal van de warmte van een sauna. Waar u ook van warmte kunt genieten tijdens de kerstdagen is in het verwarmde binnenzwembad van het vakantiepark. Even heerlijk ontspannen in het zwembad met glijbaan, borrelbank en apart kinderbad.

Kerst is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met lekker eten. In de volledig uitgeruste open keuken van de bungalows bereidt u samen met uw gezelschap een heerlijk kerstdiner. Liever niet zelf koken? 1e kerstdag geniet u in Brasserie ‘t Stolpje van een kerstontbijt, lunch of diner! U beleeft hoe dan ook een ontspannen kerstvakantie in Noord-Holland. 

Boek uw kerst in Noord-Holland

Een winterse sfeerimpressie

Openingstijden met kerst

Receptie
Kerstavond: 09:00 - 16:00 uur
1e kerstdag: 09:00 - 14:00 uur
2e kerstdag: 09:00 - 14:00 uur

Brasserie
Kerstavond: 12:00 - 20:00 uur
1e kerstdag: 09:00 - 19:30 uur
2e kerstdag:  gesloten

Zwembad
Kerstavond: 09:00 - 16:00 uur
1e kerstdag: 0900 - 14:00 uur
2e kerstdag: 09:00 - 14:00 uur