• Kerst vieren in Noord-Holland
  • Winterse wandelingen maken
  • Kerstarrangementen bij Brasserie 't Stolpje

Kerstvakantie in Noord-Holland

Kerst in Noord-Holland, dat is iets wat iedereen zou moeten beleven. Lange winterse wandelingen langs het IJsselmeer en daarna heerlijk opwarmen met een kop koffie of warme chocolademelk in uw eigen vakantiehuis op EuroParcs IJsselmeer. Of geniet van het afhaalassortiment van ons parkrestaurant, speciaal opgesteld voor de feestdagen! Als u geluk heeft kunt u bij winters weer zo het ijs op schaatsen. Het water rondom het vakantiepark verandert bij een langdurig koude periode in een heus schaatsparadijs. Lukt schaatsen op natuurijs niet, bezoek dan de schaatsbaan in Hoorn of bezoek één van de leuke kerstmarkten in de omgeving, zoals de kerstmarkt in Alkmaar of Enkhuizen.

Boek uw kerstvakantie
 

Bekijk ons aanbod tijdens de kerstvakantie ⤵

Huisje huren met kerst

Een huisje huren tijdens kerst bij EuroParcs IJsselmeer, betekent veel warmte en comfort. U verblijft in luxe ruime bungalow aan het water voor maximaal 4 tot 6 personen met een schitterend uitzicht op het winterse landschap rondom het IJsselmeer. De sauna bungalows zijn zeker een aanrader tijdens uw kerstvakantie in Noord-Holland. Waar u ook van warmte kunt genieten tijdens de kerstdagen is in het verwarmde binnenzwembad van het vakantiepark. Even heerlijk ontspannen in het zwembad met glijbaan, borrelbank en apart kinderbad.

 

Een winterse sfeerimpressie 📸

Uw kerstvakantie in een huisje

Kerst is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met lekker eten. In de volledig uitgeruste open keuken van de bungalows, bereidt u samen met uw gezelschap een heerlijk kerstdiner. Liever niet zelf koken? Tijdens de feestdagen kunt u genieten van ons gourmetarrangement óf feestelijke afhaalboxen. Niet alleen op ons park is genoeg te beleven, een bezoekje aan de omgeving is ook zeker de moeite waard. Rond kerst zijn er tal van leuke evenementen in de omgeving van EuroParcs IJsselmeer te vinden. Beleef een kerstshow bij Tuincentrum de Boet of bezoek sprookjeswinterland in Enkhuizen. Bekijk alle evenementen in de omgeving en beleef een magische kerst!

 
 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.