EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Vakantiehuis kopen EuroParcs IJsselmeer
  • Waterrijk vakantiepark
  • Gelegen aan het IJsselmeer
  • Ruime en volledig ingerichte bungalows

Verkoop bij EuroParcs IJsselmeer

Welkom bij EuroParcs IJsselmeer, gelegen in het waterrijke Medemblik. Ontdek deze prachtige omgeving, faciliteiten en ruime vakantiewoningen en beleef een onvergetelijke vakantie.

EuroParcs IJsselmeer telt op dit moment in totaal 206 vakantiewoningen, allen gelegen aan doorgaand vaar- en viswater en met een privé aanlegsteiger. U vaart vanaf uw bungalow zo naar de grote Vliet maar ook direct door naar het IJsselmeer. Het park wordt veelal bezocht door Nederlandse en Duitse vakantiegasten, maar ook internationaal is ons park zeer geliefd. Door internationale zeilwedstrijden bij ons in de directe omgeving en onze ligging direct aan het IJsselmeer, is het park bij uitstek de 'thuishaven' voor de zeilers en hun toeschouwers.

Ontdek ons aanbod:

Nieuw: watervilla's

In september 2020 zijn wij begonnen met het realiseren van een 30-tal nieuwe watervilla's. Er zullen watervilla's worden gebouwd voor een bezetting van 6 en 8 personen, waarbij ook de optie wordt geboden een wellness pakket toe te voegen, wat de gasten kan voorzien van een luxe vakantie met jacuzzi, sunshower en sauna bij de eigen woning. Een ontwikkeling welke meer dan geliefd is en resulteert op steeds hogere rendementen. Ook bouwen wij een 4-tal woningen welke bestemd zullen zijn voor mindervalide gasten. Te denken aan een volledig rolstoel-vriendelijke badkamer & keuken en een hoog-laag bed op de begane grond. Hierdoor kunnen wij ook gasten in een rolstoel of met loophulpmiddel een prettig verblijf gaan aanbieden.

Wij bieden de mogelijkheid om naast een goed rendement ook zelf te kunnen genieten van uw object. U bent bij aankoop van een vakantiewoning op ons park verplicht om minimaal 40 weken via ons te verhuren. Dat betekent dat u 12 weken per jaar zelf gebruik kunt maken van de vakantiewoning. Dankzij ons professionele reserveringsprogramma kunt u altijd zien wat er met uw woning gebeurt en wanneer deze is verhuurd. U kunt zelf uw eigen gebruik invoeren en ook boekingen aanbrengen in eigen object behoort tot de mogelijkheden.

Aanbod vakantiewoningen

Naast onze nieuwbouw komen er ook af en toe woningen in de verkoop welke doorverkocht worden. Heeft u interesse in een vakantiewoning op ons park en wilt u de juiste informatie ontvangen over het te verwachten rendement en de kosten welke erbij komen kijken bij aanschaf van een vakantiewoning, neemt u dan contact met ons op via e-mail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sfeerimpressie van onze watervilla's