EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Winteraanbiedingen
  • Profiteer van winterkorting
  • Verwarmd binnenzwembad
  • Sfeervolle bungalows aan het water

Winter in Noord-Holland

Het winterseizoen in Noord-Holland, dat is iets wat iedereen zou moeten beleven. Lange winterse wandelingen langs het IJsselmeer en daarna heerlijk opwarmen met een kop koffie of warme chocolademelk in uw eigen vakantiehuis op EuroParcs IJsselmeer of in onze Brasserie 't Stolpje. U verblijft in een ruime bungalow aan het water voor 4 tot 6 personen met een schitterend uitzicht op het winterse landschap rondom het IJsselmeer. De sauna bungalows zijn zeker een aanrader tijdens de winterperiode. U geniet hier optimaal van de warmte van een sauna. Waar u ook van veel warmte kunt genieten is in het verwarmde binnenzwembad van het vakantiepark.

Dit vakantiepark in Medemblik biedt u ongetwijfeld een sfeervolle en warme winter. Elk afzonderlijke vakantiehuis ligt direct aan het water van De Vliet. Als u geluk heeft, kunt u bij winters weer zo het ijs op schaatsen. Het water rondom het vakantiepark verandert bij een langdurig koude periode in een heus schaatsparadijs.

 
 
 
 

7 tips voor een winters dagje uit

1. Kunstijsbaan De Westfries

Beleef het échte wintergevoel door te gaan schaatsen op de kunstijsbaan in Hoorn. Laat het weer schaatsen op natuurijs niet toe? Geen probleem, bezoek Kunstijsbaan De Westfries! Daarna heerlijk bijkomen met een kop warme chocolademelk.

2. Funfestijn Medemblik

Zoek de warmte op in deze binnenspeeltuin in Medemblik. De grote binnenspeeltuin is leuk voor kind én ouder. Terwijl de kids zich urenlang vermaken, geniet u van een lekkere cappuccino, verse muntthee en huisgemaakte appeltaart.

3. Amsterdam

Ervaar de winterse magie in onze hoofdstad. Een hele dag winkelen en daarna opwarmen in één van de gezellige cafeetjes met een warme kop thee. Wandel door de straten en langs de grachten, omringd door gezellige lichtjes.

4. Bakkerij museum

Kom proeven van vroeger! In het historische centrum van Medemblik vindt u het bakkerijmuseum “De oude bakkerij”. In de geur van verse koek proeft u letterlijk de sfeer van vroeger!

5. Samcity Hoorn

Trampolines, BMX- en skatepark, Lasergamen en Escape Rooms in Hoorn. Waar actief genieten centraal staat. Waar jong en oud met een big smile rondloopt!

6. Bataviastad Lelystad

Batavia Stad Fashion Outlet is de eerste fashion 'outlet' in Nederland! 7 dagen per week open. 150 winkels. Services: iedere zondag open, shopping shuttle service, boek je personal shopper.

7. Kabouterpad Schoorl

Bij Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer ligt een knapzak gevuld met lekkers voor je klaar. Met een puntmuts op loop je samen met je ouders of met vriendjes en vriendinnetjes een route van 500 tot 1500 meter!
 

Een winterse sfeerimpressie