1. Profiteer van de winteraanbieding
  2. Verwarmd binnenzwembad
  3. Sfeervolle bungalows aan het water

Winter in Noord-Holland

Het winterseizoen in Noord-Holland; dat is iets wat iedereen zou moeten beleven. Lange winterse wandelingen langs het IJsselmeer en daarna heerlijk opwarmen met een kop koffie of warme chocolademelk in uw eigen vakantiehuis op Bungalowpark Zuiderzee. U verblijft in ruime bungalows aan het water voor 4 tot 6 personen met een schitterend uitzicht op het winterse landschap rondom het IJsselmeer. De wellness bungalows zijn zeker een aanrader tijdens de winterperiode. U geniet hier optimaal van de warmte van een sauna. Waar u ook van veel warmte kunt genieten is in het verwarmde binnenzwembad van het vakantiepark. Even heerlijk ontspannen in het zwembad met glijbaan, borrelbank en apart kinderbad. Dit vakantiepark in Noord-Holland, om precies te zijn in het waterrijke Medemblik, biedt u ongetwijfeld een sfeervolle en warme winter. Elk afzonderlijke vakantiehuis ligt direct aan het water van De Vliet. Als u geluk heeft kunt u bij winters weer zo het water op schaatsen. Het water rondom het vakantiepark verandert bij een langdurig koude periode in een heus schaatsparadijs

Bekijk direct het aanbod

5 tips voor een winters dagje uit

1. Kunstijsbaan De Westfries

Beleef het échte wintergevoel door te gaan schaatsen op de kunstijsbaan in Hoorn. Laat het weer schaatsen op natuurijs niet toe? Geen probleem, bezoek Kunstijsbaan De Westfries! Daarna heerlijk bijkomen met een kop warme chocolademelk.

2. Funfestijn Medemblik

Zoek de warmte op in deze binnenspeeltuin in Medemblik. De grote binnenspeeltuin is leuk voor kind én ouder. Terwijl de kids zich urenlang vermaken, geniet u van een lekkere cappuccino, verse muntthee en huisgemaakte appeltaart.

3. Amsterdam

Ervaar de winterse magie in onze hoofdstad. Een hele dag winkelen en daarna opwarmen in één van de gezellige cafeetjes met een warme kop thee. Wandel door de straten en langs de grachten, omringd door gezellige lichtjes.

4. Zuiderzeemuseum

Leer meer over de geschiedenis, actualiteit en toekomst van het IJsselmeer-gebied. Het binnenmuseum met thematische tentoonstellingen brengt het verhaal in beeld. Beleef een leuk en leerzaam dagje uit!

5. Bakkerijmuseum

Proef letterlijk de sfeer van vroeger dankzij de geur van verse koek in bakkerijmuseum De Oude Bakkerij. Dagelijks vinden er koek, marsepein en chocolade demonstraties plaats. Loopt u het water al in de mond? Tip: in de voorjaarsvakantie maakt u uw eigen bonbons!
 

Een winterse sfeerimpressie