EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee)
Herfstvakantie
 • Animatie in de vakantie
 • Vlak bij het IJsselmeer
 • Mét overdekt zwemparadijs

Herfstvakantie in Noord-Holland

Herfst: de bladeren vallen van de bomen af, de temperaturen dalen en de natuur kleurt langzaam oranje, rood en geel. De herfst is zonder twijfel één van de mooiste seizoenen om heerlijk op vakantie te gaan. Na de zomervakantie bent u inmiddels alweer een paar weken aan het werk en kunt u een ontspannen weekend, midweek of weekje weg in de herfstvakantie écht wel gebruiken. Wat dacht u van een herfstvakantie in Noord-Holland vlak bij het IJsselmeer, waar u de mooiste herfstwandelingen langs het water kunt maken? Met wie komt u genieten van de herfstvakantie nabij het IJsselmeer?

Wist je dat wij ook een leuk animatieprogramma voor kinderen hebben samengesteld? Aankomende herfstvakantie 🍄 is er van alles te doen op ons park. Zo houden wij een griezelige spooktocht, waarbij de kinderen met hun zelf versierde lampionnen en pompoenen langs de deuren kunnen gaan. Bekijk het volledige animatieprogramma voor de herfstvakantie

Naast de activiteiten op het park biedt Medemblik en omgeving ook veel aan, voor jong en oud! Ontdek het op onze evenementenpagina

Vakantiehuis huren in de herfstvakantie

Wilt u graag een huisje huren in de herfstvakantie? Boek dan een comfortabele bungalow bij EuroParcs IJsselmeer en geniet van de heerlijke ligging aan het water. Onze bungalows zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en daarmee ideaal een verblijf in de herfstvakantie met uw gezin, familie of lekker met z'n tweetjes! Mocht het weer het toelaten, is het heerlijk om een dagje te varen op de wateren rondom Medemblik. Neem uw eigen boot mee of huur een motorboot of sloep op het park en leg uw boot vervolgens aan bij uw eigen aanlegsteiger. Is het toch nét iets te koud op het water? Dan kunt u heerlijk opwarmen in ons overdekte zwembad of kiezen voor een vakantiehuis met sauna. Uw wellness bungalow in de herfstvakantie biedt complete ontspanning, zodat u uitgerust en ontspannen terugkeert naar huis.

Uw bungalow in de herfstvakantie:

 • Geschikt voor 2-6 personen
 • Eigen aanlegsteiger en parkeerplaats 
 • Privé sauna is mogelijk

EuroParcs IJsselmeer:

 • Huisdieren zijn welkom
 • Vlak bij het IJsselmeer gelegen
 • Overdekt zwembad met glijbaan

Tips voor uitjes in de omgeving:

 • Sprookjeswonderland in Enkhuizen
 • Zuiderzeemuseum in Enkhuizen
 • Volendam, Hoorn en Amsterdam
 
 

EuroParcs IJsselmeer in de herfstvakantie

De herfstvakantie in Noord-Holland: die móét u gewoon een keer beleefd hebben. De waterrijke omgeving leent zich uitstekend voor de mooiste herfstwandelingen. Wandel langs het water van het IJsselmeer of door gezellige steden en dorpen als Volendam, Enkhuizen of Amsterdam en geniet daarna van een warme chocolademelk in één van de leuke horecagelegenheden. Maak de mooiste wandel- en fietstochten door de prachtige natuur en beleef de ultieme herfstsfeer! Tip: fietsen kunt u bij ons huren! Heeft u na een dagje op pad niet zoveel zin om zelf te koken? Schuif dan aan in onze brasserie, laat u culinair verrassen en geniet van een warme en gezellige sfeer. Beleef de herfst in Medemblik en zoek de warmte op in een bungalow tijdens de herfstvakantie.

Hier vind u ons ⤵