1. Ligging bij het IJsselmeer
  2. Wellness faciliteiten
  3. Gratis WiFi op het park

Vakantiepark in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een vakantieadres in Noord-Holland? De vakantiehuizen op Vakantiepark Zuiderzee, gelegen in Noord-Holland, zijn ideaal voor een vakantie om even helemaal tot rust te komen. Het park in Medemblik ligt vlakbij het IJsselmeer en direct aan het water van De Vliet, waardoor u optimaal geniet van uw vakantiehuis aan het water. In de schitterende natuur van Medemblik en omgeving kunt u heerlijk bijkomen. De bossen en wateren lenen zich perfect voor een lange wandel-, fiets- of vaartocht. Een vakantiehuis huren in Noord-Holland betekent even terugtrekken uit het drukke alledaagse leven.

Kiest u voor een huisje huren in Noord-Holland bij Bungalowpark Zuiderzee? Dan verblijft u in ruime bungalows bij het IJsselmeer met een privé steiger. Gooi vanaf uw steiger een hengel uit en laat u verrassen wat de wateren van de Kleine Vliet te bieden hebben. Het vakantiepark in Noord-Holland is ideaal voor een visvakantie! De vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 4 tot 6 personen, hebben parkeergelegenheid voor één auto en hebben openslaande deuren naar een ruim terras vanaf waar u geniet van het uitzicht op het water. In een wellness bungalow profiteert u van extra luxe dankzij de privé sauna. Een vakantiepark in Noord-Holland aan het water was nog nooit zo comfortabel.

Bekijk de vakantiehuizen
 

Vakantiepark in Noord-Holland aan het water

De omgeving in Noord-Holland heeft enorm veel te bieden. Bezoek de Museum Stoomtram Hoorn - Medemblik; maak de historische driehoek van Hoorn, Medemblik en Enkhuizen per stoomtram, trein en boot. Een ideaal uitje voor het hele gezin! Bent u een watersportliefhebber en kiest u voor een huisje huren in Noord-Holland? Dan zit u helemaal goed, want de mogelijkheden om te zeilen, surfen of varen zijn enorm. Huur een fluisterboot, motorboot of sloep op het vakantiepark en voel de vrijheid op het water! Daarna kunt u heerlijk luieren op het zandstrand en in het overdekte zwembad met glijbaan. Een vakantiehuis huren in Noord-Holland bezorgt u een onvergetelijke vakantie! Alle faciliteiten van Bungalowpark Zuiderzee op een rijtje:

  • Verwarmd binnenzwembad
  • Boot- en kanoverhuur
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Zandstrand
  • Brasserie 't Stolpje
  • Animatie (in de zomervakantie)
  • Aquafitness, voetbal, beachvolleybal en tennis
  • Speeltuinen met airtrampoline
 

Faciliteiten

Bungalowpark Zuiderzee biedt veel faciliteiten; van een verwarmd binnenzwembad met glijbaan, een zandstrand en diverse sportmogelijkheden tot een boot-, kano-, fiets- en skelterverhuur en speeltuinen met airtrampoline.

Wateractiviteiten

Met een ligging vlakbij het IJsselmeer kunt u diverse watersporten uitoefenen of heerlijk rondvaren in een fluisterboot, motorboot of sloep. Tip: Medemblik is een kitesurfspot, waar u uitstekend kitesurfles kunt krijgen.

Varen in Medemblik

Heeft u een geschikte boot voor het binnenwater rondom het park? Via de boothelling op het park kunt u uw boot te water laten om vervolgens door te varen naar uw bungalow, waar u de boot kunt aanmeren aan een eigen aanlegsteiger. De steigers zijn max. 6 meter lang. Bij de steigers varieert de diepte van 50 cm tot 100 cm. Let op; het binnenwater rondom het park heeft een gemiddelde doorvaarhoogte van ongeveer 1.40 m. Bij sommige routes kunt u maar tot slechts 1 meter hoogte doorvaren. 

De boten en kano's die wij op het park verhuren zijn niet geschikt voor het IJsselmeer en mogen alleen gebruikt worden op het binnenwater. Wilt u een dagje varen op het IJsselmeer? Daarover vindt u hier meer informatie. Indien u een boot heeft die ook geschikt is voor het IJsselmeer kunt u via een sluis bij "het Keern" de Westerhaven invaren om vervolgens door te varen naar het IJsselmeer. Indien uw boot te groot is voor het binnenwater kunt u informeren bij het Regatta Center Medemblik naar een passantenplaats.

Boek een vakantiehuis aan het water